Ryktesaker, uke 48

Denne 18-åringen skal være desperat etter en overgang til United.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 30. november

21.00: Zakaria Bakkali har lenge blitt koblet til United. Sist ut i rekken var Daily Mail, som meldte at United var interessert. Sport Witness skriver at 18-åringen har engasjert en haug av agenter for å stelle i stand en overgang. Det kan bidra til å skremme vekk United, skriver de. Les mer her.

12.23: Fryktelig stille på ryktefronten om dagen. Det nærmer seg imidlertid januarvinduet og ryktene begynner å nærme seg igjen. Benfica-stjerneskuddet, Goncalo Guedes, som sammenlignes med Cristiano Ronaldo, har iføgle ryktene vært i Manchester Uniteds søkelys den sistetiden.

Nå melder imidlertid den portugisiske avisen O Jogo at 18-åringen er i ferd med å signere en ny avtale med Benfica, ifølge OffThePost.

Fredag 28. november

21.30: Victor Valdés er ferdig i United. Eurosport melder at Louis van Gaal var villig til å tilby spanjolen en kontrakt, men at sisteskansen valgte å forlate United likevel. 32-åringen er ferdig med rehabiliteringsperioden, og trener ikke lenger med Manchester United.

21.25: Ifølge Daily Star kommer Jávier Hernández definitivt til å returnere til Manchester United neste sesong. De skriver at meksikaneren ikke har imponert tilstrekkelig til å fornyet avtalen med Real Madrid neste sesong. Videre skriver de at den spanske hovedstadsklubben kommer til å forsøke å hente en verdensklassespiss neste sommer, og foreslår blant andre Sergio Agüero.

08.10: Arsenal ønsker å kjøpe Aston Villas Ron Vlaar i januar, men Daily Express minner om at United også skal være interesserte. Arsenal vil by åtte millioner pund.

08.05: Monacos 22 år gamle venstreback, Layvin Kurzawa, skal tidligere ha uttalt at United er drømmeklubben. Nå rapporterer TalkSPORT at franske medier mener at United leder an i racet om venstrebacken, og at et kjøp kan skje allerede i januar.

08.00: Roberto Mancini har overtatt i Inter, og nå har han sett seg ut Robin van Persie som en god investering, skriver The Telegraph. Avisa hevder at Mancini vil forsøke å få Van Persie til Italia for 10 millioner pund, selv om overgangen først vil kunne skje til sommeren – når Van Persie har ett år igjen av kontrakten sin med United.

Torsdag 27.november:

18.15: Darren Fletcher later til å være fullstendig ute i kulden i Manchester United. Både Daley Blind, Michael Carrick, Ander Herrera og Marouane Fellaini virker å være foran skotten i køen om de to mest defensive midtbaneplassene. Nå skriver Daily Mail at lørdagens motstander, Hull, skal stå først i køen om Fletchers signatur. Darren Fletcher er fortsatt bare 30 år, og mangelen på spilletid har fått konsekvenser for plassen hans på landslaget. Les mer her

.

10.10: Xherdan Shaqiri kommer trolig til å bli lånt ut i januar. Det bekrefter Bayern München-president Franz Beckenbauer. Det har fått United og Liverpool til å våkne skal vi tro flere engelske aviser, deriblant Manchester Evening News. Shaqiri har slitt med å få spilletid på et stjernespekket Bayern-lag og nå kan utlån og et eventuelt salg for rundt 12 millioner pund være løsning. 

09.45: Manchester United har fornyet interessen for PSVs Zakaria Bakkali. Bakkali er for tiden degradert til b-laget fordi han ikke vil signere en ny kontrakt, og det har fått Louis van Gaal til å vurdere å hente ham allerede nå i januar, skriver Daily Mail.

09.30: Den brasilianske 21-åringen Lucas Silva er tilbake i ryktespaltene. Men du trenger ikke å forvente at det vil skje noe umiddelbart. Spillerens agent Luiz Rocha har bekreftet at Manchester United og Inter har vært i kontakt, men at intet bud ha blitt lagt inn ennå. United.no så tidligere i høst nærmere på hvem den unge brasilianeren er. Les mer om det her

09.10: Manchester United og Chelsea skal visstnok ha fått grønt lys til å forsøke seg på Wesley Sneijder som er ute i kulden i Galatasaray. Det melder Daily Express. Daily Star på sin side melder at Van Gaal vil prøve seg på Real Madrids Raphael Varane.

08.00: Det nederlandske stortalentet Daley Sinkgraven skal være på Uniteds radar. Sinkgraven som har imponert stort for Heerenveen, noe som ikke bare Louis van Gaal har fått med seg. Ajax skal også være svært interesserte i 19-åringen som spås en lysende fremtid, skal vi tro radiostasjonen talkSPORT. 

Onsdag 26. november:

18.35: Kevin Strootman er en gjenganger i ryktespalten. Den nederlandske journalisten Hugo Borst forteller at Strootman sannsynligvis blir United-spiller, enten i januar eller til sommeren.

16.55: Ifølge italienske Tutto Mercato, skal Manchester United og Manchester City være interesserte i å snappe Mallorcas stortalent, Marco Asensio, rett foran nesen på Real Madrid. Tirsdag ble det rapportert at Real Madrid hadde hentet playmakeren og lånt ham tilbake til Mallorca, men nå ryktes det at han kan havne i Manchester.

10.20: Den spanske avisen Mundo Deportivo skriver at Dani Alves ikke vil bli værende i Barcelona utover den inneværende sesongen. Avisen mener å vite at United skal være en av klubbene som er interesserte i å hente Alves om opplysningene stemmer.

08.00: Ikke mange ryktene å ta av på morgenkvisten, men Daily Star melder at Wesley Sneijders agent vil snakke med Galatasaray om nederlenderens fremtid i den tyrkiske storklubben. Det skal ha fått United til å spisse både ører og øyne ettersom United-manager Louis van Gaal skal være en stor fan av Sneijder. 

Tirsdag 25. november:

09.40: Portugisisk presse har skrevet om en mulig bytteavtale mellom Nani og William Carvalho, og Sport Witness skriver om saken.

09.15: Og bare så vi ikke får kjeft fra de av dere som ønsker ALT: Daily Star (!!) melder at Paris St. Germain forbereder et kjempebud på Angel Di Maria, og Daily Express nevner at United vil intensivere jakten på Arturo Vidal….selv om vi gjentar at Star og Express må tas med en stor klype salt. Leveregelen er som alltid at du ikke bør tro altfor mye på noe før mer respekterte journalister og aviser begynner å ta tak i det – da kan det kanskje skje noe.

09.00: Rapporter fra England tyder på at Chelsea har trukket sin interesse i Marco Reus, men United, Arsenal og Liverpool er fortsatt interessert i Dortmund-esset, som nå er skadet. Samtidig er det nok et par pengesterke klubber i andre land som også følger med om Reus bestemmer seg for å forlate Dortmund.

Mandag 24. november:

17.45: Ilkay Gundogan hinter til at en overgang til Premier League er fristende. Tyskeren har vært i United-kikkerten i lengre tid, og virker å være klar for å flytte på seg, ifølge Daily Mail.

10.30: Er vel vært å nevne at det også har kommet rapporter det siste døgnet på at Barcelona er villig til å låne bort både Thomas Vermaelen og keeper Marc Andre Ter Stegen i januar. Selv om det må sies at united.no fant dette på sider som ikke akkurat kan sies å være de mest sikre kildene, og at det også henvises til «kilder i Spania».

09.05: Joao Moutinho til United i januar? Tja, kanskje…?

08.55: Shaktar Donetsk-back Darijo Srna ble forrige uke koblet sterkt til United, av samme journalist som varslet en annen kroatisk overgang til Premier League. Agenten toner imidlertid ned det hele.

08.00: Det var veldig mange rykter søndag. Du kan se dem her – i forrige ukes rykter

Powered by Labrador CMS