Ryktesaker, uke 29

Tre spillere er på vei ut, mens fire har en usikker fremtid ifølge Daily Mail.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter.

Søndag 24.juli:

13.30: Roma-president James Pallotta skal ha fortalt Sky Sports Italia at han forventer at Kostas Manolas blir værende i klubben, og at grekeren skal være fornøyd i klubben. Manolas har vært linket til en overgang til United.

11.45: Ifølge Daily Mail krever West Ham £18m for Reece Oxford. Den unge engelskmannen fikk sin debut i Premier League forrige sesong, og har tiltrukket seg interesse fra Manchester, både fra United og City.

10.00: Daily Mail åpner søndagens ryktebørs, og skriver en sak over syv spillere som kan være på vei ut av klubben. De skriver at Bastian Schweinsteiger, Marcos Rojo og Matteo Darmian er på vei ut av klubben, mens Juan Mata, Adnan Januzaj, Memphis og Ashley Young har en usikker fremtid i vente.

Lørdag 23.juli:

22.00: Ifølge The Sun skal Will Keane være ønsket i Sunderland. Klubben ansatte i dag David Moyes som sin nye manager, og skottens første signering kan bli Keane. Avisen hevder Sunderland må betale £6.5m pluss tilleggsbonuser, og kan forvente seg konkurranse fra Stoke.

15.45: Det har definitivt vært en rolig dag på ryktefronten til United i dag, men Manchester Evening News mener United-aktuelle Fabinho vil passe perfekt til bære Uniteds foreløpige ubrukte draktnummer 2. M.E.N. beskriver backen som høy, god og ingen fremmed av å være med fremover, og tror brasilianeren kan ende i United før slutten av overgangsvinduet.

11.00: En rolig start på ryktebørsen denne lørdagen, så vi tar et rykte som først kom i går. Siden Andre Gomes ble tapt for Real Madrid, skal den spanske klubben nå ha flyttet fokus til Moussa Sissoko, ifølge spanske Sport

08.00: Estadao og Globo Esporte hevder United er villige til å betale €35m (ca £30m) for Gabriel Jesus, en sum som er høyere enn utkjøpsklausulen til spilleren. Manchester City har nylig bydd på brasilianeren, men United skal være så lystne på å slå sin byrival at de vil betale høyere enn klausulen, noe Sport Witness sier gir ganske lite mening. 

Fredag 22. juli:

19.10: United og Frankfurt har kommet til enighet om en låneavtale for Guillermo Varela for sesongen 2016/17.

18.30: Juventus-sjef Massimo Allegri forholder seg til rolig når det kommer til Paul Pogba. Fredag sa Allegri at Pogba fortsatt er Juventus-spiller og at de ikke vet hva som skjer, men at klubben føler seg selvsikker.

17.30: Agenten til Roma-stopperen Kostas Manolas hevder at Manchester United er blant flere interesserte i hans klient. Ioannis Evangelopoulos forteller Il Tempo at Chelsea, Manchester City og Manchester United har vist interesse for Manolas.

17.00: James Rodriguez skal ha bekreftet til Marca at det har kommet et bud på ca. £70 for han, men at han har valgt å bli i Real Madrid for å kjempe om plassen sin. Marca skriver ikke hvem budet er fra, men spilleren har vært sterkt linket til United de siste dagene.

12.34: Det mest sannsynlige er at Adnan Januzaj kommer til å bruke denne sesongen på lån, men Mourinho vil gi belgieren en sjanse til å kjempe seg inn i planene hans for sesongen. Det melder Daily Mail. Klubben skal fortsatt ha troen på Januzaj, og vet at han trenger spilletid, skriver avisen.

08.18: Det meste handler om Paul Pogba akkurat nå, men det har vi jo en egen sak for. Vi starter derfor heller dagen her ved å nevne denne:

Han nevner også at United må selge to-tre spillere før Fabinho signerer, men før en tar dette for god fisk er det jo greit å minne om at dette på ingen måte har virket å være en av de mer treffsikre journalistene de siste årene.

Torsdag 21. juli:

22.00: Alt har tydet på at Manchester City har sikret seg Gabriel Jesus, men nå hevder Estadao at United har har meldt seg inn i kampen og vil komme med et bud på ca. £30 millioner i de kommende dagene.

Sport Witness forteller om en situasjon rundt spilleren som selv ikke ordet «forvirrende» kan dekke. Det har visstnok vært mye frem og tilbake rundt hvor Gabriel Jesus er på vei, og det som har virket å være en avtale med City skal visstnok kun være verbalt.

20.00: Sky Sports hevder James Wilson fortsatt har en fremtid i klubben, men skriver at et utlån virker høyst sannsynlig. De skriver at Wilson er hjemme i England for å delta i U21-lagets oppkjøring, og at PL-lag som Swansea, Hull og West Brom skal være interesserte i å låne unggutten.

18.15: Om James Wilsons, Tyler Blacketts og Guillermo Varelas fremtid virket usikker før, virker den ikke mer sikker etter at United offentliggjorde de foreløpige draktnumrene 18.00. Totalt 32 spiller var på listen, men nevnte tre var ikke å se. I tillegg ble Wilsons nummer 19 gitt bort.

17.30: The Sun hevder Arsenal har slått United i kampen om norske Erik Tobias Sandberg. Avisen hevder flere Premier League-klubber, United blant andre, har vist interesse for Sandberg, men at London-klubben har sikret seg Lillestrøm-spilleren.

15.44: Ifølge El Confidencial har Woodward gitt superagent Jorge Mendes beskjed om at United ønsker Real Madrids James Rodríguez, og at et bud på €65 millioner (cirka £54 millioner) er på gang. Sport Witness ser nærmere på historien – de har sine tvil, så vi anbefaler å ta nyheten med tre bøtter med salt.

08.23: Underveis i Pogba-samtalene skal United ha nevnt sin interesse for Juve-stopper Leonardo Bonucci, ifølge ESPN. Bonucci har storspilt for Juventus, og spesielt med signeringen av Benatia ser Juventus ut til å være svært godt forspent på midtstopperplass. Chelsea og City skal ha også være interesserte i 29-åringen, og spesielt sistnevnte klubb har vært nevnt mye i forbindelse med italieneren.

Juventus ber angivelig om minst €50 millioner for Bonucci.

08.19: Ifølge Marca ønsket United og to andre Premier League-klubber å hente Raphaël Varane fra Real Madrid, og det skal ha vært snakk om bud på rundt €40 millioner, men franskmannen kommer til å fortsette i Real Madrid. Mourinho skal ha vært i kontakt med Varane, og gjort det klart at han ønsket ham på laget sitt, og Varane skal ha tenkt seriøst over sin situasjon. Det endte uansett med at han avslo tilbudet, blant annet etter en prat med landsmannen Zinedine Zidane om fremtiden.

Det virker i alle fall ikke, om dette stemmer, som om Mourinho er uinteressert i å handle mer.

08.05: Det meste i dag vil sannsynligvis handle om Paul Pogba. Vi følger den saken her.

Onsdag 20.juli:

19.41: Alle store medier i England ser nå ut til å melde at Sam Allardyce blir landslagssjef for England. Ex-red David Moyes er favoritt til Sunderland-jobben.

16.37: Everton-speider Steve Brown er på vei til United, ifølge Liverpool Echo. Han skal ha akseptert et tilbud om å jobbe under Mourinho, og det er vel ingen grunn til å tvile på akkurat dette ryktet.

14.15: Ifølge Daily Mail har Manchester United kommet til enighet med Paul Pogba om personlige detaljer rundt en overgang.

Pogba vil signere en kontrakt som binder han til klubben de neste fem årene, hvor spilleren vil motta en ukeslønn på £200.000, skriver avisen og fortsetter med at klubbene ikke er enige om en overgangssum enda.

13.30: Sky Sports- og Guardian-journalist Fabrizio Romano hevder Juventus har startet å se etter en midtbanespiller som kan erstatte Paul Pogba. Samtidig skriver han at Juventus krever ca. £100m fra United.

12.30: Vanligvis velinformert kilde hevder Pogba-forhandlingene fortsetter og at klubbene møtes på ny i kveld.

11.30: Ifølge Manchester Evening News er United nær å kjøpe den engelske 17-åringen Joshua Bohui. Bohui er en ving som spiller for Brentford og ble nylig kalt opp til Englands U17-lag.

10.00: Spanske Marca hevder at United kun signerer Paul Pogba fordi Real Madrid trekker seg fra kampen.

08.55: Daily Mail skrev tirsdag kveld at Marcos Rojo, Morgan Schneiderlin, Juan Mata og Daily Blind alle kan være på vei ut klubben for at Mourinho skal finansiere kjøpet av Pogba.

I samme sak skriver også avisen at Mourinho også er interessert i å hente Raphael Varane til United.

08.45: Fulham ønsker å hente James Wilson på lån denne sesongen, ifølge Daily Mail. Fulham skal visstnok ha tatt kontakt med United, og Jose Mourinho skal ikke ha hatt noe problem med et utlån.

08.00: Nye bevegelser rundt Paul Pogba åpner denne onsdagen. Pogba skal ha fortalt Juventus at han ønsker å forlate klubben i fordel for United, mens Sky Sports melder at United har fått avslått bud på spilleren.

Tirsdag 19. juli:

19.45: Ikke direkte United-relatert, men Nicolas Gaitan er bekreftet klar for Atletico Madrid. Argentineren har lenge vært United-aktuell, men ender nå opp i Atletico.

18.45: Ed Woodward reiste ikke med resten av laget til Kina, og ikke uventet sier flere kilder at det er på grunn av Pogba. Les saken her.

17.30: Gianluca Di Marzio hevder Juventus ikke vil selge Pogba med mindre han ber om en overgang.

17.20: Sky Sports har blitt fortalt at Manchester City har lagt inn et bud på United-aktuelle Reece Oxford. West Ham-spilleren har vært linket til United i lengre tid, og London-klubben skal ha satt en prislappp på £15 millioner for Oxford.

17.00: Jose Mourinho og Manchester United er på vei til Kina, men et bilde før avreise har skapt debatt. Mourinhos kone publiserte et bilde på Twitter av Jose på kontoret, og i bakgrunnen syntes en kamptavle. Flere spekulerer i at et av navnene på tavla sier Pogba.

Under kan du se bildet. Tavlen er til venstre.

16.30: Mino Raiola sier ryktene om at han er på vei til Manchester for å snakke med United er tullprat, ifølge Goal.com. Les saken her.

16.30: Sport Witness omtaler italienske Tuttosport som hevder Juan Mata kan være på vei til et låneopphold i Inter Milan. Mata har vært linket bort fra United siden Mourinho ankom United, og Sport Witness hevder at et eventuelt lån vil bli dyrt for Inter.

16.00: Ifølge ESPN er Guillermo Varela nær et utlån til Eintracht Frankfurt. Et lån som virker troverdig ettersom Valencia, Darmian og Fosu-Mensah trolig blir foretrukket foran Varela.

14.11: Hull City har bekreftet at ex-red Steve Bruce har vært i samtaler med FA om England-jobben. Sam Allardyce er fortsatt regnet som favoritt til jobben.

14.04: Ifølge pålitelige James Ducker i Daily Telegraph er det sannsynlig at James WilsonWill Keane og Tyler Blackett alle forlater United denne sommeren. Keane og Blackett vil være uventet, mens det nok vil være mer overraskende om det stemmer at United er villige til å la Wilson gå – selv om han ikke har utviklet seg i det tempoet vi hadde håpet på.

Wilson og Blackett er ikke med i troppen som skal til Kina, mens Keane blir med på den turen.

13.39: The Guardian følger opp: De skriver om et forventet bud på £100 millioner – der£13 millioner er prestasjonsbaserte tilleggsbonuser. Det er sannsynlig at Juventus avslår, siden de vil ha £100 millioner uten at det er snakk om bonuser, og Juve håper også fortsatt på å holde på midtbanespilleren.

13.20: Mer fra Italia, denne gangen fra vanligvis pålitelige Di Marzio. Han skriver også at det hele blir mer og mer konkret, og at United og Raiola nå har bedt om et møte med Juventus der det første budet vil bli presentert. Det vil være et bud på litt over €100 millioner + bonuser, rundt 103/104 millioner Euro, altså £86/87 millioner + bonuser. Juventus er ventet å be om mer, men samtalene vil i så fall i alle fall være i gang.

10.37: Torino-baserte Tuttosport skriver at Pogba-ryktet inntil nylig bare var et rykte, men at ting nå er mer seriøst. Sport Witness omtaler Tuttosport-påstandene.

08.20: Ifølge Daily Mail har United bedt om å bli informert ved eventuell utviklinger rundt Fabinho. Monaco har lovet den brasilianske backen at han skal få forlate klubben denne sommeren. Videre nevnes det i samme artikkel at både Besiktas og PSG er interessert i Bastian Schweinsteiger.

08.08: Vi starter (ikke helt overraskende) dagen med Paul Pogba:

Gazzetta dello Sport-journalisten Laudisa skal ha vært bra på Juventus-nytt i det siste. Sport Witness har sett nærmere på oppslaget.

Mandag 18.juli:

22.56: Don Balon påstår at Paul Pogba skal ha fortalt Griezmann under EM at han går til United. Det kunne vært en spennende nyhet om det var en mer seriøs kilde som skrev det, for Don Balon er ikke noen god kilde:

20.55: Denne er fra i går, men vi så den først nå: Ifølge The Sun har Mourinho blitt imponert av Adnan Januzaj på trening. Januzaj linkes til flere klubber (hovedsaklig på lån), men kanskje vil imponerende prestasjoner på trening få Mourinho til å satse på talentet. Det hevdes for øvrig i samme artikkel at Phil Jones har spilt høyreback på trening, og at han altså kanskje vil bli vurdert der også denne sesongen.

11.00: Daily Express viser til italienske Calcio Mercato Web som hevder at Inter Milan ønsker å hente Adnan Januzaj på lån dersom de ikke får kjøpt Joao Mario og Antonio Candreva.

09.30: Spanske Marca går en litt annen vei enn AS. Sport Witness omtaler Marca som hevder Real Madrids interesse for Paul Pogba er synkende, og at døren står åpen for en United-overgang.

09.15: Det har dukket opp et rykte om at United skal være interesserte Liverpools Joe Allen. Manchester Evening News omtaler ryktet som har sitt opphav fra South Wales Evening Post, og sier Allen-interesse er like sannsynlig som at Zlatan og Rooney blir vraket for at Wilson spiller på topp i serieåpningen.

09.00: United har den siste tiden vært linket til West Hams Reece Oxford. Unggutten fikk sin debut i Premier League forrige sesong og er et stort talent, men ifølge The Sun kan United vente konkurranse fra Manchester City om å signere Oxford.

08.00: Sport Witness 0mtaler spanske AS som mandag skriver at Real Madrid skal ha spurt Paul Pogba om mer tid for å kunne tjene inn litt penger for å bli med i kampen om hans signering. AS skriver dog at en United-overgang er nær «done deal».

Powered by Labrador CMS