Mata tilbake på landslaget

Her er oversikten over hvilke United-spillere som har kommet med i de ulike landslagstroppene.

Publisert Sist oppdatert

Det er straks klart for sesongens første landslagspause, og vi kan dermed ta en titt på hvilke av våre spillere som skal ut på tur.

England

Landslagstroppen kommer søndag.

Wayne Rooney er ventet å være med, Chris Smalling kan fort være med til tross for at han har hatt lite spilletid i det siste, mens Marcus Rashford er flyttet ned på U21-landslaget. Ingen andre er i utgangspunktet ventet å bli med, men med ny manager vet man jo heller aldri.

Frankrike

Paul Pogba og Anthony Martial er i den franske landslagstroppen som skal møte Italia og Hviterussland. Verken Morgan Schneiderlin eller ex-red Patrice Evra er med.

Ecuador

Antonio Valencia er med i Ecuadors landslagstropp til kampene mot Brasil og Peru.

Argentina

Verken Marcos Rojo eller Sergio Romero er i Mourinhos førsteellever, men begge har blitt tatt ut i Argentinas landslagstropp til kampene mot Uruguay og Venezuela.

rojo
I ARGENTINA-TROPPEN: Marcos Rojo.

Armenia

Landslagskaptein Henrikh Mkhitaryan er like selvskreven i den armenske landslagstroppen som julenissen er på julaften, og er selvsagt også med til kampene mot Tsjekkia og Danmark.

Belgia

Marouane Fellaini er kanskje ikke en typisk Roberto Martínez-spiller, men har åpenbart gjort nok til å fortjene en plass i den belgiske troppen.

Heldigvis var Martínez enig i det.

Italia

Matteo Darmian er sannsynligvis med til kampene mot Frankrike og Israel. Troppen annonseres lørdag.

Nederland

Det ville vært heller pussig om ikke Daley Blind hadde vært med i den nederlandske troppen til kampene mot Hellas og Sverige, og det er slettes ikke bare fordi pappa Danny er landslagssjef.

Memphis Depay er derimot ikke tatt ut.

 

– Jeg har snakket med Memphis. Jeg har fortalt ham at det er viktig at han først konsentrerer seg om å komme tilbake i Uniteds kamptropp, uttalte [Danny] Blind etter at troppen ble presentert.

md2
IKKE MED: Memphis Depay.

Tyskland

Bastian Schweinsteiger slutter på det tyske landslaget, men er likevel i den tyske landslagstroppen. Midtbanespilleren får muligheten til å avslutte landslagskarrieren i treningskampen mot Finland, og så er det vel mer usikkert om han får spille i VM-kvalifiseringskampen mot Norge.

Spania

David de Gea er selvskreven på det spanske landslaget, som nå har Julen Lopetegui som landslagssjef. Lopetegui har funnet plass til Juan Mata i sin første tropp, noe som er gledelig etter at Mata gikk glipp av EM.

 

juanmataeuro2012 (650 x 358)
MATA: Scoret i EM-finalen 2012, men ble ikke tatt ut til EM 2016. Nå er han tilbake på landslaget.
Powered by Labrador CMS