Ryktesaker, uke 10

Litt om Alex Sandro, og litt om keepersituasjonen i Real Madrid – og det ser ut til å være bra nytt for United.

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 11. mars:

09.07: Ifølge Daily Mirror planlegger United et sommerkjøp av Juventus-venstreback Alex Sandro – med Matteo Darmian potensielt sendt i den andre retningen.

Det er Steve Bates som skriver dette – en journalist som en periode hadde en del god innsideinfo fra United, uten at vi skal si at vi vet at han har det .

27-åringen vil koste rundt £70 millioner, men det vil ikke hindre United. Alex Sandro er rask, tøff og til å stole på – egenskaper Mourinho verdsetter høyt hos forsvarsspillere.

United vil kunne doble brasilianerens lønn for å lokke ham ut av Torino.

I saken nevnes også interessen for Ajax-spiss Justin Kluivert – sønn av sin bedre kjente far – der Daley Blind nevnes som en spiller som kan sendes i motsatt retning.

08.39: Vi starter dagens ryktespalte med denne oppdateringen fra Real Madrid-vennlige MARCA om keepersituasjonen – noe som alltid interesserer oss på grunn av David de Gea! En oppsummering av hva som blir meldt:

  • Real Madrid droppet en avtale med Kepa Arrizabalaga.
  • Klubben har vært i kontakt med agenten til den høyreiste Hajduk Split-unggutten Karlo Letica, og det er snakk om seriøs interesse for 21-åringen.
  • Både David de Gea og Thibaut Courtois har vært aktuelle til tross for høy prislapp, men Madrid ser ut til å ha droppet interessen.
  • Både spillere og manager er veldig fornøyde med Keylor Navas’ innsats i mål for Real Madrid, og Zidane ønsker å beholde ham så lenge han er manager.

Alt i alt kan det sies å være bra nytt for United om denne informasjonen stemmer, altså.

Lørdag 10. mars:

08.35: David McDonnell – som følger United tett – skriver i Daily Mirror at United vurderer å hente Dortmund-stopper Sokritis Papastathopoulos denne sommeren.

United skal ha sett den greske landslagsspilleren flere ganger de siste ukene. Ifølge McDonnell håper United å signere Toby Alderweireld, men Papastathopoulos blir sett på som et mer tilgjengelig alternativ.

Mourinho skal ha fått svært gode rapporter på grekeren, og det nevnes i artikkelen en potensiell overgangssum på rundt £20 millioner.

Ryktene om Toby Alderweireld nevnes også av The Sun, der Neil Ashton skriver at United vurderer å hente både belgieren og Danny Rose denne sommeren. Ifølge Ashton tror United at de vil vinne kampen om Alderweireld.

08.28: Andre ting enn rykter er selvsagt i fokus i dag, men vi tar med oss noen rykter også på morgenkvisten. Ifølge spanske SPORT er United villige til å betale utkjøpsklausulen for Barcelonas Samuel Umtiti, i tillegg til å gi han en kraftig lønnsøkning.

Denne utkjøpsklausulen skal være på €60 millioner, altså rundt £53 millioner.

Franske Umtiti har vært svært god for Barcelona denne sesongen. United skal allerede ha møtt spillerens bror og agent hyppig.

Fredag 9. mars:

07.55: The Independent skriver at Ed Woodward er villig til å selge enhver spiller, inkludert Paul Pogba, dersom de ikke innfrir José Mourinhos krav til dem.
Enten det gjelder portugiserens syn på spillermarkedet eller måten han behandler sine spillere, har han Woodwards hele og fulle støtte, heter det.

07.45: Chelsea påstås å være favoritter til å hente ham, tett fulgt av Arsenal, men også Manchester United skal være interessert i Napolis 26 år gamle senegalesiske landslagsstopper Kalidou Koulibaly. Det er Daily Star som skriver dette, og som så ofte før støtter de seg på uttalelser fra et bookmakerfirma, denne gang BetStar.
Koulibalys Napoli-kontrakt utløper etter sigende i 2021.

Torsdag 8. mars:

07.50: Fulhams supertalent Ryan Sessegnon vil helst til Tottenham om han skal flytte på seg til sommeren, skriver Daily Mirror. United, City og Liverpool har også blitt sterkt koblet til den 17 år gamle venstrebacken som er verdsatt til om lag 50 millioner pund.

07.30: United pratet med Anthony Martials representanter om en ny kontrakt i desember, men har fortsatt ikke tilbudt ham en ny kontrakt. Nå skriver ESPNs United-journalist Rob Dawson at United vil møte Martials representanter nok en gang, og at de uansett føler seg sikre på at de blir enige. Martials kontrakt går ut sommeren 2019, men merk at United uansett også har opsjon på ett års forlengelse utover det i den nåværende kontrakten. The Times skriver at Juventus er interessert i franskmannen, og The Sun påpeker at Juventus-leder Pavel Nedved ble sett i London med Martials agent denne uka.

Onsdag 7. mars:

17.50: Mourinho-venn og frilansjournalist Duncan Castles skriver onsdag i Yahoo at David De Gea fremdeles venter på at Manchester United skal tilby ham kontrakt. Spanjolen, som lenge har vært ønsket av Real Madrid, har mindre enn 16 måneder igjen av kontrakten.

– De er altfor trege. De er alltid slike, skal en venn av De Gea ha fortalt Castles.

De Gea forventer å bedre sine betingelser, men at United ønsker å avvente foreløpig.

17.45: Franske Le 10 Sport skriver at Paris Saint-Germain skal være villig til å tilby Marouane Fellaini, som ligger an til å forlate Old Trafford til sommeren, en kontrakt. Den skal ifølge avisen gi Fellaini en årlig bruttolønn på £5,4 millioner.

09.20: Juventus’ argentinske angrepsstjerne Paulo Dybala har lenge vært linket til United. Nå hevder imidlertid The Sun at 24-åringen kommer til å forlenge med Juve. Ifølge kilden vil han skrive under på en 5-årsavtale, en avtale som ikke en gang inneholder noen utkjøpsklausul.

09.10: Daily Star forsøker seg igjen, denne gang støttet av bookmakerne i Ladbrokes, som har tro på at Juventus-stjernen Blaise Matuidi kan bli hentet inn som erstatter for Michael Carrick.

09.00: The Mirror skriver at Manchester United har lagt Watfords Abdoulaye Doucouré til sin ønskeliste for sommeren. Klubben skal også ha hatt folk til stede for å se nærmere på den 25 år gamle franskmannen i helgen, da Watford vant 1-0 over West Bromwich. Også Arsenal, Tottenham og Liverpool sies å være interessert.
Her kan du sjekke Doucourés Wikipedia-profil.

Tirsdag 6. mars:

14.00: Duncan Castles skriver for Daily Record, og hevder der at Barcelona ikke uten videre er villig til å gi midtstopper Samuel Umtiti lønnsøkningen fra fire til ni millioner euro i året, som han ønsker. United skal imidlertid være villig til å gi franskmannen det, og følger derfor interessert med på utviklingen.

07.20: The Sun skriver at United, City og Arsenal kommer til å kjempe for underskriften til Napolis Jorginho denne sommeren. 26-åringen har vært sentral i Napolis kamp for å vinne Serie A denne sesongen. Den brasilianskfødte spilleren har A-landskamper for Italia.

Mandag 5. mars:

10.00: Roma var i januar ute etter Daley Blind, uten at klubbene ble enige om en

overgang. Ifølge Daily Mirror er United forberedt på nye forhandlinger med den italienske hovedstadsklubben i sommer og står klare til å selge. Dermed virker det som forlengelsen av Blinds kontrakt kun var et grep for å sikre seg en overgangssum for nederlenderen, spekulerer avisen.

09.50: I sommer skal José Mourinho ha fått avslag fra Willian, som ønsket å bli værende hos den regjerende ligamesteren. Brasilianeren scoret på Old Trafford i februar og har siden blitt koblet til United igjen, selv om det har handlet mer om spekulasjoner enn troverdige rapporter. Nå gjentar uansett Willian overfor ukrainske medier at han ikke ønsker å forlate Stamford Bridge.

– Jeg ønsker å være her i flere år og forlenger gjerne kontrakten min, sier 29-åringen, som har en avtale som strekker seg til 2020.

Powered by Labrador CMS