Ryktesaker, uke 5

Skal United endelig ende opp med en Kluivert på laget? Er Pickford en potensiell De Gea-erstatter?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Her er oversikten over alle bekreftede overganger i januar.

Søndag 4. februar:

18.23: United forbereder seg på en ny David de Gea-jakt fra Real Madrid, og Evertons Jordan Pickford er ifølge The Sun utpekt som den eventuelle erstatteren.

Det er Alan Nixon, som etter hvert har blitt en av de mer treffsikre i avisa (men mest av alt om laverdivisjonsfotball, må det sies), som melder dette. Pickford er en av flere keepere som kjemper om en plass i Englands førsteellever i VM.

Så får tiden vise om De Gea vil bort fra United, eller om han er komfortabel med situasjonen i United slik det tidligere har blitt meldt.

09.42: Pappa Patrick ble stadig vekk linket til Manchester United, og nå skriver Sunday Mirror at sønnen Justin Kluivert er høyaktuell. Den 18 år gamle nederlenderen har kjent Mourinho siden han var liten, og mange husker kanskje at de to ble observert i samtale sammen etter Europa League-finalen i mai 2017.

United skal være i «avanserte samtaler» hevder avisen, og en skal være klare til å bli enige om en overgangssum på rundt £10 millioner for Kluiverts tjenester.

Kluivert spiller som regel på venstrekanten.

Fredag 2. februar:

12.25: Birmingham Mail viser til «rapporter» når det hevdes at Manchester United er klare til å «snappe opp» Barcelona-stopperen Samuel Umtiti.
Den 24 år gamle franske landslagsspilleren sliter etter sigende med å få den kontrakten han ønsker seg på Camp Nou, og som om ikke det skulle være nok har han fått konkurranse fra den colombianske kjempen Yerry Mina. Han ble hentet til Katalonia i januarvinduet.

Torsdag 1. februar:

18.00: Mesut Özil har da faktisk skrevet under på en ny kontrakt med Arsenal. Det betyr altså at han ikke følger i Sánchez’ fotspor til United.

Onsdag 31. januar:

Her kunne du følge deadline-dag direkte.

11.20: Så kan vi røpe at Lucas Moura, den brasilianske PSG-vingen som har vært linket til United, er nå på vei til Tottenham. Han skal allerede ha fullført den medisinske testen og ventes å bli presentert senere i dag.

08.50: Sky Sports viser til Sky Italia når det hevdes at Roma og Manchester United er i samtaler om en overgang for Daley Blind. Serie A-klubben sies å være ute etter å erstatte Emerson Palmieri som i går ble klar for Chelsea.
Kilden forstår det slik at United ønsker å få tilbake de £13 millionene klubben betalte Ajax da Blind ble hentet til Old Trafford i 2014.

07.45: Daily Star kan fortelle at Gareth Bale er klar til å vrake Real Madrid til fordel for en «drømmeovergang» til Manchester United.
Avisen viser til spanske Diario Gol som skriver at Real-president Florentino Perez ønsker å få orden på en overgang så snart som mulig.
Perez sies å være lysten på å tilby waliseren til Tottenham, som del av en avtale som vil sende Harry Kane motsatt vei, mens Bale selv skal foretrekke en overgang til Old Trafford for å spille under José Mourinho.

Tirsdag 30. januar:

21.49: Simon Jones i Daily Mail skriver at Roma ønsker å hente Daley Blind til den italienske hovedstaden, og at ting kan skje før overgangsvinduet smeller igjen.

Blind har tidligere vært linket til Barcelona.

08.00. Hehe, har dere savnet han? Arturo Vidal skal – igjen – være ønsket på Old Trafford. Bayern München skal være villige til å selge chileneren i sommer, og The Mirror, som siterer tyske Bild mener at United har en god mulighet til å sikre seg midtbane-krigerens signatur.

08.00: Det er lite som tyder på at Mourinho ser etter ytterligere forsterkninger i januar, etter inntoget til Alexis Sanchéz. Der det kanskje skal forsterkes, er akademiet, hvis vi skal tro Express.

16 år gamle Benoit Badiashile spiller i dag for Monaco, men har til gode å skrive under proffkontrakt med klubben. Alle de største klubbene i Europa skal være interessert i talentet, men United skal være den eneste klubben som har kommet med et ordentlig bud – noe som skal ha skjedd allerede i sommer. 

Mandag 29. januar:

19.02: Det har vært lite som har tydet på at Lucas Moura skal til United etter at Sánchez-ryktene for alvor skjøt fart, og nå ser det ut til at brasilianeren kan ende i Tottenham. I kveld melder Bryan Swanson fra Sky Sports følgende:

08.00: Hvis noen virkelig har trodd at Napolis Jorginho kom til å ende i United, så avviser den italienske journalisten Fabrizio Romano dette.

07.15: Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en overgang til Los Angeles Galaxy. Det skriver ESPNs journalist på amerikansk fotball. Det er ikke første gang disse ryktene kommer, men nå skal svensken igjen nærme seg et comeback, samtidig som Alexis Sanchez-overgangen kommer til å gjøre det vanskeligere for ham å få spilletid ut sesongen. PS. Overgangsvinduet i MLS er åpent fra februar til mai.

Powered by Labrador CMS