– Fellaini var verst

– Det knirker i fortet, Januzaj er ikke et talent som forsvinner og United feilet i kampen de måtte vinne. Les avisrunden her.

Publisert Sist oppdatert

The Times, James Ducker:

– United har gitt bort 13 poeng på de første åtte kampene, og nå er de nærmere nedrykksplass enn 4. plass hvis man teller poeng (red.anm: Det er like langt). Det som kanskje er verre er at laget bare har tatt fire poeng av ni mulige mot WBA, Sunderland og Southampton

The Independent, Ian Herbert:

[poll id=»29″]- Det siste tilbakeslaget i David Moyes’ forsøk på å lage et nytt United var ikke så grusomt som det forrige, da de tapte 2-1 mot WBA og kunne tapt med større sifre. Mot Southampton var det glimt av det man kan kalle det «gamle United», men likevel endte det med en nedtur. (…) Etter ti veldig tøffe åpningsminutter, da Southampton presset hardt, så viste United faktisk også noe av sin beste fotball så langt etter managerskiftet.

The Sun, Neil Custis:

– Glem at Southampton utliknet med bare ett minutt igjen å spille. Det var ikke noe flaks da de fikk med seg ett poeng hjem fra de regjerende mesterne. De var nemlig mer enn gode nok til å fortjene Adam Lallanas sene utlikning.

– United derimot, de klarer ikke å holde følge i gullkampen. Det virker som om det er ett steg fremover og to tilbake for øyeblikket, etter bare én seier på de fire siste kampene. De pleide tidligere ikke å avgi poeng hjemme mot lag som WBA og Southampton, men de to siste hjemmekampene mot disse har bare gitt ett poeng.(…) All selvtillit de fikk med seg etter seieren mot Sunderland, forsvant nok også etter at Dejan Lovren løp inn i feltet og scoret etter en siste flikk via Adam Lallana.

– Frem til det så det ut som et nytt supershow av Adnan Januzaj skulle være avgjørende. Hadde noen i mai fortalt deg at en av Uniteds egne skulle sette Wayne Rooney og Robin van Persie i skyggen om noen måneder, hvilke navn ville kommet opp? En hjemvendende Cristiano Ronaldo, kanskje? (…) Men Sir Alex Ferguson visste hva United hadde på reservelaget. David Moyes også. Og hver gang Januzaj fikk ballen lørdag så skjedde det noe. Problemet var bare at han ikke fikk ballen ofte nok. (…)

– Etter at meldingene om storseirer til Chelsea og Arsenal nådde Old Trafford, endte det hele imidlertid med at United-fansen forlot arenaen hoderystende. For øyeblikket gjelder det samme faktisk for Southampton-fansen.

Daily Mail, Chris Wheeler:

adnan23

– 44-tallet på ryggen gir alle en påminnelse om at det er tidlige dager for Januzaj, og for alle store talenter som lykkes på Old Trafford, er det mange flere som ikke lykkes. Sammenlikningene med Federico Macheda de siste ukene har ikke vært overraskende.

– David Moyes ser imidlertid noe annerledes i Januzaj. Noe spesielt. Det samme som han i sin tid så hos Wayne Rooney i Everton. Han tvilte aldri på om det var rett å starte med ham på ny. Med tanke på all entusiasmen rundt spilleren og den nye femårskontrakten var det også rett avgjørelse. Det var alltid mer naturlig å bruke ham lørdag enn i onsdagens Champions League-kamp mot Real Sociedad.

– Til slutt var det for mye å be ham om å avgjøre to kamper på rad, og Southampton fikk et fortjent poeng som ikke vil gjøre hverdagene noe enklere for Moyes. Kampen ga likevel nok bevis på at Januzaj ikke blir et talent som plutselig forsvinner igjen.

The Sun, Dan King:

– Wayne Rooney frykter at Alex Fergusons nye bok vil snu United-fans mot ham. Spissen frykter at gamle sår åpnes opp igjen når den nye autobiografien hans lanseres tirsdag.

The Telegraph, Jason Burt:

– Kamper de bare må vinne allerede i oktober er ikke normalt i en Manchester United-sesong, men det var utgangspunktet: De feilet.

– De burde vunnet. De misbrukte sjanser, men i stedet fikk et positivt og kraftfullt Southampton fortjent med seg ett poeng, og de regjerende mesterne er nå åtte poeng bak serielederne Arsenal. United har bare vunnet tre av åtte seriekamper, og bare én av fire hjemmekamper. Om ikke fortet er i ferd med å smuldre opp så knirker det fælt i det. (…)

– Jonny Evans og Chris Smalling tok ikke ansvar ved utlikningen, og underveis var det mange andre som heller ikke tok ansvar. Verst av dem alle var Marouane Fellaini – Moyes’ store sommerkjøp, som var en stor skuffelse. Nani, som skrev under på en femårskontrakt like før sesongstart, var en annen skuffelse. Januzaj var unntaket – og Wayne Rooney – mens Robin van Persie også får godkjent – og ikke bare fordi han scoret målet.

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

Mathieson gir Adnan Januzaj en 8er på børsen, Fellaini får en 6er, mens resten av spillerne alle får 7ere.

 

Powered by Labrador CMS