– Valgte feil klubb å hjelpe

Her er hva engelske aviser skriver om United mandag.

Publisert Sist oppdatert

Det er spennende tider for United-fans. Her er en liten kikk på hva som står om United i ulike aviser mandag.

Daily Mail, Martin Samuel:

Ferguson matte velge en erstatter eller be United om å dra til h*****. Da var valget lett. Han ville etterlate seg klubben i rette hender.

Samuel påpeker at en avstemning i Manchester Evening News viser at 25 prosent av United-fans mener Sir Alex har skylda for Uniteds sesong, men spør hva Ferguson skulle gjort da United spurte om hjelp? Han ville jo hjelpe.

dmmmm

Men Ferguson ville hjelpe, skriver Samuel. Han var ikke redd for å komme i skyggen eller bli glemt. Han ønsket ikke å bli en mentor eller en som drar i spakene. Han visste at han hadde gjort sin jobb på Old Trafford, og følte seg sikker på at Moyes var rett mann til å ivareta klubbens tradisjoner. Les hele saken her.

The Guardian, Jamie Jackson:

Defensiv hodepine for Moyes til Bayern-kampen.

Jackson fokuserer på Rafael da Silvas mulige fravær mot Bayern. De siterer han riktignok på at han er ok, men med suspensjon på Patrice Evra og skader på Smalling og Evans – og kanskje også skade på Antonio Valencia, så fastslår de at United ser tynne ut mot spillere som Robben, Ribery, Müller og Götze.

The Sun, Antony Kastrinakis:

Moyes har tapt like mange United-kamper som Pep har siden 2010.

Kastrinakis fokuserer på de to ulike veiene klubbene har gått de siste årene. Ifølge journalisten har United brukt 36 millioner pund mer enn Bayern på spillere siden 2010, og at Moyes’ 13 tap med United er mer enn hva Guardiola har tapt med Barcelona og Bayern siden februar 2010 – en periode på fire år – selv om det skal sies at han tok et hvileår midt i denne perioden.

MOYES OUT: Slik så banneret som svevde over Old Trafford lørdag ettermiddag ut.
MOYES OUT: Slik så banneret som svevde over Old Trafford lørdag ettermiddag ut.

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

Mathieson påpeker at det eneste flyet United må bekymre seg om nå er flyet med de regjerende verdensmesterne og regjerende Champions League-mesterne som ankommer fra Tyskland, og at det vil bli mye vanskeligere å hanskes med dem som kommer på det flyet enn protestflyet som ble sendt opp under Villa-kampen.

Han mener også at reaksjonene mot lørdagens protest viser at de som er på sosiale medier i alle fall ikke viser 100 prosent sannheten – slik noen tolker det nå for tiden.

Ifølge Mathieson var lørdagens prestasjon også et tegn på at det ikke er det opprøret i garderoben som noen kan tro det er. Hvis det hadde vært det ville Villa slått United. Han er imidlertid klar på at frykten nå er at Bayern nok er mer som Liverpool og City enn Villa og West Ham… Les saken her.

Powered by Labrador CMS