– Trives ikke under Van Gaal

Det hevder den største profilen til mandagens motstander.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slapp med skrekken mot både Yeovil Town og Cambridge United. I tredje runde mot Yeovil var United avhengig av et øyeblikks magi – og flaks ifølge Van Gaal – fra Herrera for å ta ledelsen, mens Cambridge ikke ble slått ut før det var spilt 180 minutter.

Nå venter Preston North End i FA-cupens femte runde. Spissveteranen Kevin Davies er The Lilywhites’ mer profilerte spillere, og 37-åringe er ikke imponert over det som foregår på Old Trafford for tiden.

Han hevder at spillerne ikke trives under Louis van Gaals regime.

– Bare se på noen av spillerne. Da Van Persie scoret i går kveld, var det ikke et smil og han så ikke glad ut i det hele tatt. Wayne Rooney spiller litt dypere, det er sannsynligvis annerledes enn hva de spillerne er vant til, sier Kevin Davies på Prestons mediedag, ifølge Daily Mail.

Den tidligere Bolton-spilleren påpeker at det ikke er noen enkel oppgave å erstatte Sir Alex Ferguson.

– Spillerne liker ikke endringer, og når en ny manager kommer inn og gjør ting på en helt ny måte, liker de det like mye som før? Jeg får ikke det inntrykket

– Når man mister noen som Sir Alex Ferguson, så kommer det til å ta tid. Spillerne er nødt til å tilpasse seg det nye regimet. Man har doble treningsøkter når man kanskje ikke er vant til det. Er det mer taktisk? Er det mer kortbanespill? Disse tingene kan få en effekt, sier Davies.

Preston North End Media Day
SKEPTISK: Kevin Davies langer ut mot Manchester United.

Manchester United burde ha utnyttet pengene de brukte i sommer på en bedre måte, mener Davies.

– Problemene fortsatte mot Burnley. På papiret er de fantastiske, med den troppen de har og pengene de har brukt, men de lever ikke akkurat opp til forventningene.

Han forteller at han opplever mye frustrasjon blant både spillere og fans.

– Fansen er frustrerte med spillestilen. De engasjerer ikke som de pleide å gjøre, men klubben har vært gjennom en stor forandring.

– Meningene er delte. Jeg har en del venner som var på kampen i går, og de er fornøyde med at laget er tilbake og kjemper om Champions League-plassene. Men det er en del som buer på grunn av lange baller, og spillestilen har ikke vært fantastisk.

Powered by Labrador CMS