– United er som Muhammad Ali

– United er ikke like gode som før, men de er den store krigeren i Premier League. Les hva avisene skriver her.

Publisert Sist oppdatert

The Guardian:

– Manchester United er fortsatt ikke på helt gammelt nivå i racet for å ta igjen naboene sine i Premier League – den gamle formen har vært et sjeldent syn denne sesongen – men Stoke slo de uten særlig problemer. Til og med United-manageren må ha vært overrasket over hvor lett de klarte å tette luka til serielederne.

– Det var imidlertid en dårlig kamp uten spesielle høydepunkter helt til nyheten fra Goodison fant veien til publikum i 2. omgang.

– Mot Chelsea, muligens med Rooney, Nani og Ashley Young tilbake på laget, vil United også være mindre avhengig av Paul Scholes, som er overraskende betydningsfull med tanke på alderen hans og at det er mindre enn én måned siden han gjorde comeback.

På lesernes børs i The Guardian toppet Valencia foran Scholes og Pogba onsdag morgen.

The Independent:

– Steven Spielbergs første film het «Duellen», og handlet om en bilkjører, spilt av Dennis Weaver, som var overbevist om at lastebilsjåføren bak ham forsøker å drepe ham. Hver gang økte han farten for å komme unna, og kunne så slappe av litt før den brummende lastebilen var å se i speilet mens den nærmet seg igjen. Onsdag morgen vil Roberto Mancini gjenkjenne den følelsen.

– Ferguson og Muhammad Ali fylte begge nylig 70, og denne sesongen har United fremstått som Ali på tampen av sin karriere. Ofte hang han da i repene, bare for å overleve på rutinen og glimt av gammel storhet.

– Pulis (Stoke-manageren) stilte med fire spisser fra start, og ga dem tillatelse til å skyte mot Uniteds keeperdebutant, men de gjorde det så dårlig at Amos kun måtte gjøre en ordentlig redning i hele kampen.

Independent har Dimitar Berbatov som banens beste.

Daily Mail:

– Selv om han ikke var frisk, så ville sikkert David de Gea også greid seg fint gjennom denne kampen. Og det hadde kanskje vært det beste som kunne skje for den hardt pressede United-keeperen. Motstanderen var nemlig tannløs.

The Telegraph:

– United satt igjen med tre poeng – og flere andre plusser – siden de nå er likt med City på toppen av tabellen, ga debut til en ung keeper og klarte dette til tross for hele 11 skader.

– Dessuten kan Ferguson smile av avgjørelsen om å hente Paul Scholes tilbake. 37-åringen styrte nemlig midtbanen på sedvanlig vis, strødde om seg med pasninger, skapte sjanser og kastet seg til og med inn i enkelte ville taklinger – noe som også er kjennetegnet hans.

The Sun:

– United er den store krigeren i Premier League. Skadeutsatt og av og til på defensiven så gir de seg aldri. De tar seg sammen, og galopperer inn i kamp igjen. Kritikerne har fått vann på mølla etter tap mot Blackburn og Newcastle, og det var det samme i fjor. Da ble det også stilt spørsmålstegn ved laget – før de til slutt stod igjen som seierherrer.

– Det er ikke like fantastisk som før – som Alan Hansen påpeker – men hva sier det egentlig om alle andre?

– Mot Stoke måtte de også lete i stallen etter en 21 år gammel gutt som muligens kunne blitt helten, en gutt som fortsatt hadde bleier på da Paul Scholes nærmet seg førstelaget tidlig i sin karriere.

The Sun har Scholes og Carrick som Uniteds beste. Begge får 8 på børsen.

The Times:

– Sjelden vil mesterne få en enklere seier enn dette I resten av sesongen.

– Men Amos – hvis han beholder plassen mellom stengene – får en mye tøffere kamp mot Chelsea.

Powered by Labrador CMS