U19 seiret i Moskva

En sen redusering sørget for en smule spenning i sluttminuttene, men United holdt unna.

Dermed ebbet onsdagens UEFA Youth League-oppgjør med CSKA ut med 2-1-seier til Nicky Butts gutter, som dermed står med full pott etter at to av høstens gruppespillrunder er unnagjort.

United tok ledelsen allerede etter åtte minutter, da Aidan Barlow satte ballen i nettmaskene bak den russiske keeperen. Han må imidlertid dele æren for scoringen med Indy Boonen, som sørget for assisten.

Deretter, syv minutter før pause, doblet Angel Gomes ledelsen med et strålende utført frispark. Den lille teknikeren tok sjansen etter at angrepskollega Josh Bohui var blitt felt like utenfor det russiske feltet.

Sen redusering

Begge lag kom til noen sjanser også etter pause, men det hele så allikevel ut til å gå mot en fortjent 2-0-seier. Det vil si, helt til CSKA skapte en viss spenning med sitt reduseringsmål like før slutt.

Som sagt, en meget fortjent seier til de unge rødtrøyene, som etter 4-3 over Basel i første match, har fått en drømmestart på gruppespillet.

OBS: Kampen ble ikke overført på noen kanaler i Skandinavia. Oppdateringene under her måtte derfor baseres på diverse tilstedeværende kilder.

U19: CSKA Moskva 1-2 (0-2) United

UEFA Youth League
27. sep. 2017, kl. 13.00

08. min.: 0-1 Barlow (Boonen)
38. min.: 0-2 Gomes
90. min.: 1-2 Merenchukov

Ilias Moutha-Sebtaoui; Jake Kenyon (George Tanner, 60.), Tyrrell Warren (kapt.), Lee O’Connor, Ethan Laird G; Indy Boonen, Thomas Sang; Ethan Hamilton, Aidan Barlow (James Garner, 73.); Josh Bohui, Angel Gomes (Brandon Williams, 86.).
Uben.innb.: Alex Fojticek, Max Dunne, Luca Ercolani, James Galbraith.

Den lyttet – kampen er slutt.

Kom igjen, klokke!

90. MÅL!!! Men ikke til United denne gang. CSKA reduserer ved innbytter Dmitrii Merenchukov. Dermed går det mot noen spennende og neglebitende overtidsminutter i Moskva!

86. UNITED-BYTTE: Så går dagens andre målscorer, Angel Gomes, av banen. Han erstattes av Brandon Williams, som altså får noen få minutter helt på tampen.

82. G Kampens andre gule kort, etter kaptein Khetag Khosonovs i første omgang, går til Ethan Laird. Taklingen mot Maksim Eleevej anses for å ha vært litt i overkant.

75. STRAFFE til Gomes!? Nei, sier dommeren, og vifter bort alle protester.

73. UNITED-BYTTE: Kampens første målscorer, Aidan Barlow, erstattes av James Garner.

69. Gomes med avslutning, men skuddet blokkeres. Returen havner hos innbytter Tanner; det vil si nesten, men det hele skjer så fort at han ikke klarer å få kontroll.

68. Med tre fjerdedeler av kampen unnagjort, står det fortsatt 2-0 til gjestene fra Manchester.

65. Josh Bohui setter ballen i nettveggen.

63. CSKA-BYTTE: Maradishvili ut, Merenchukov inn.

61. MÅL – annullert. Aidan Barlow setter ballen i nettmaskene, men dommeren har allerede blåst for offside.

60. UNITED-BYTTE: George Tanner inn, Jake Kenyon ut.

57. CSKA-BYTTE: Zhironkin inn, Pukhov ut.

54. Ethan Laird forsøker seg, men skyter utenfor.

46. 2. omgang er igang…

Den andre kampen i gruppen, mellom Basel og Benfica, starter for øvrig først klokken 16.00.

45+3. Dommeren blåser i fløyten, og lagene går til hvile med United i velfortjent ledelse.

38. MÅL!!! Gomes finner nettmaskene fra rundt 18-19 meter, og United har doblet ledelsen!

38. Angel Gomes gjør seg klar til å ta det.

37. G Frispark til Josh Bohui og gult kort til Khosonov.

Hjemmelagets Matskharashvili har riktignok ikke fått uttelling ennå, men han synes likevel å utgjøre den største trusselen for United-forsvaret.

28. En strålende crossball fra Indy Boonen mot en markert Angel Gomes på bakre stolpe. Dessverre klarer han ikke å stokke beina, og ballen forsvinner ut over dødlinjen.

27. CSKA forsøker seg, og denne gang er det United-forsvarets tur til å blokkere. Corner til hjemmelaget.

24. Lee O’Connor går i bakken. Han blør fra nesen.

21. Josh Bohui er frempå, men skuddet blokkeres av det russiske forsvaret.

18. Moutha-Sebtaoui må i aksjon. Stormer ut og griper fatt i et lavt innlegg. God inngripen.

10. Barlow igjen – men denne gang setter han ballen utenfor. Det var en god mulighet.

8. MÅL!!! Det tok altså bare åtte minutter, så sendte Aidan Barlow United foran i Moskva! Indy Boonen sto for assisten til drømmestarten.

5. Angel Gomes med avslutning – treffer stolpen!

2. CSKA ser ut til å ha kommet best ut av startgropen. Moutha-Sebataoui i United-buret blir allerede tvunget i aksjon. Han redder forsøket.