Skrekkelige uten Zaha

Crystal Palace har ikke tatt ett eneste poeng i Premier League uten den tidligere United-vingen på banen.

Publisert Sist oppdatert

Etter en småkatastrofal innledning på sesongen under Frank de Boer, løftet Crystal Palace seg gradvis under Roy Hodgson, som i november og desember bare tapte to av elleve kamper.

Før mandagens oppgjør mot Manchester United står imidlertid laget uten seier på de fem siste seriekampene.

Fellesnevneren for tapene er at Zaha ikke har vært på banen.

Crystal Palace har nemlig ikke tatt ett eneste poeng uten 25-åringen denne sesongen. Dermed har Hodgson en aldri så liten forbannelse å bryte. Målforskjellen på 1-18 taler i grunn for seg selv.

LES OGSÅ: – Veldig godt forhold til Mourinho

Mister United-kampen

Zaha har mistet de to siste kampene mot Everton og Tottenham, som henholdsvis endte med 1-3- og 0-1-tap, og vingen blir heller ikke klar til møtet med gamleklubben på Selhurst Park.

–  Wilfried gjør fremskritt, men driver fortsatt med enkel løpetrening. Han har ingen kontaktøvelser med andre spillere enda, sier Hodgson, som har flere utfordringer enn skaden til Zaha.

Ifølge nettstedet Physioroom.co.uk er hele 13 spillere ute med skader.

– Det er ganske enkelt for meg å ta ut laget om dagen, for vi har få spillere å ta av. Det som ikke er like enkelt, er det faktum at vi har så mange store kamper i denne perioden.

LES OGSÅ: Hva tenker Mourinho om det offensive spillet?

Sørloth fra start?

I Zahas skadefravær har nysignerte Alexander Sørloth fått tillit i en slags kantrolle ved siden av Christian Benteke. Nordmannen venter fortsatt på sitt første Palace-mål, men har vist at han er skodd for Premier League med sin fysikk.

Zaha var Sir Alex Fergusons siste kjøp som United-manager, men fikk bare to Premier League-kamper for David Moyes. Etter et utlån i Cardiff, ble vingen solgt til Crystal Palace i 2014.

LES OGSÅ: Uniteds vanvittige Palace-rekke

Powered by Labrador CMS