– Zaha også ute mot United

Roy Hodgson har møtt pressen før mandagens oppgjør mot United.

Det er først i morgen – fredag – at José Mourinho vil sette seg ned pressen, men Crystal Palace-sjef Roy Hodgson har allerede vært i ilden.

Palace har ikke vunnet en eneste av sine siste fem seriekamper, og kjenner for alvor nedrykksspøkelset puste i nakken. Ti ligakamper før slutt er det kun målforskjellen som holder London-laget på rett side av streken.

Vi vet allerede at det er et Palace-lag som sliter med å slå United, og det skader heller ikke at Wilfried Zaha ikke er tilgjengelig for mandagens oppgjør.

Det er derimot Jeffrey Schlupp og Martin Kelly, som begge har returnert til full trening denne uka. 

Skadeutsatt Crystal Palace

–  Wilfried gjør fremskritt, men driver fortsatt med enkel løpetrening. Han har ingen kontaktøvelser med andre spillere enda, sa Hodgson på torsdagens pressekonferanse.

– Det er ganske enkelt for meg å ta ut laget om dagen, for vi har få spillere å ta av. Det som ikke er like enkelt, er det faktum at vi har så mange store kamper i denne perioden.

Crystal Palace ligger like over nedrykksstreken, med har altså kun målforskjell å gå på. Veien opp eller ned er fryktelig kort, men Hodgson later ikke til å bli påvirket av dette. 

– I mars er det alltid vanskelig å spå hvilke tre lag som går ned, og alle snakker om hvor jevnt det er i nedrykksstriden denne sesongen. Jeg har ikke mer å tilføye på det, det er tre lag som rykker ned.

– Veldig godt forhold til Mourinho

Det er også behagelig å lese at Hodgson ikke har noe negativt å si om sin trenerkollega José Mourinho, noe som i disse dager ikke er hverdagskost. 

– Jeg kan ikke skryte på meg å være bestevennen til José Mourinho, men det er alltid hyggelig stemning når vi møtes. Jeg har kjent han veldig lenge. Vi har et veldig bra forhold, det er alltid «ordentlig», sa Hodgson.

Har du også lest dette?