– Må stille høye krav

Skal vi synes synd på oss selv, eller skal vi kjempe for troféet? Det spørsmålet stiller Ander Herrera, som mener United bør kjempe om alle titler.

Publisert Sist oppdatert

Det ble ikke noen topp fire-plassering, og det ble ikke avansement fra Champions League-gruppespillet heller. Det er med andre ord liten grunn til å tro at Ander Herrera vil være fornøyd med sesongen uansett utfall lørdag, for spanjolen er opptatt av at United må stille høye krav.

– Vi er Manchester United, og vi må kjempe for [å vinne] alt. Det starter med FA-cupen nå. Som spillere i en stor klubb må vi gå for suksess, og vi må stille krav til oss selv og klubben, sier Herrera ifølge Sky Sports.

Herrera hadde den målgivende pasningen til vinnermålet i semifinalen, men er på ingen måte garantert en startplass i finalen av den grunn. Men innstillingen hans før kampen virker i alle fall å være riktig.

– Vi må være realistiske. United bør kjempe om alle titler. Vi gjorde det ikke med Champions League. Vi gjorde det ikke med Premier League. Så vi har to muligheter: Den ene er at vi kan synes synd på oss selv, den andre er at vi kan skaffe dette troféet for fansen, for klubben og for oss selv.

anderr
FORTVILER: Ander Herrera er naturligvis ikke fornøyd med innsatsen i Champions League og Premier League, men søker nå suksess i FA-cupen.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS