– United forbereder et bud på £50 millioner

OPPDATERT: Mange seriøse aviser melder om United-bud på Wan-Bissaka.

Publisert Sist oppdatert

United har fått avslått et bud på i overkant av £40 millioner for Aaron Wan-Bissaka, meldte flere engelske aviser søndag.

Det var The Guardian og Daily Telegraph som skrev dette. Tidligere hadde også Sky Sports meldt om et bud av «betydelig størrelse». The Times omtalte også budet, og de skrev at både Chelsea, City og Spurs også er interesserte i spilleren, men at overgangsnekt (Chelsea), andre mål (City) og pris (Spurs) foreløpig gjør at United fremstår mer sannsynlig.

Sakene er ikke skrevet av journalister som vanligvis skriver veldig mye om United, men det er snakk om respekterte journalister som skriver for seriøse aktører. De involverte journalistene skriver vanligvis mest om London-fotball, og det er grunn til å tro at de har fått informasjonen sin fra Crystal Palace-hold.

LES OGSÅ: Søndagens rykter

United må nå vurdere om de skal legge inn et forbedret bud på den spennende Palace-høyrebacken.

Palace er ikke særlig lystne på å selge, og på grunn av kontraktslengden er de heller ikke under særlig press, og dermed må det opp mot £60 millioner til for at de skal vurdere å selge 21-åringen, ifølge avisene.

Ifølge Evening Standard var det opprinnelige budet på £35 millioner, og ikke i overkant av £40 millioner, og avisa skriver at United etter avslaget satt igjen med følelsen av at et økt bud kan sørge for at et av Solskjærs hovedmål kan havne i United. Samtidig skal United være irriterte over de høye prisene på en del av de britiske spillerne.

United håper ifølge avisa å få prisen ned til £50 millioner, men samtidig nevnes Thomas Meunier nevnes som et billigere alternativ som United vurderer.

Summen £50 millioner nevnes også av Daily Mirrors David McDonnell. Han skriver mer konkret at United nå forbereder et forbedret bud på £50 millioner.

Powered by Labrador CMS