Fornøyd med prestasjonene

David Moyes var i det hele tatt fornøyd med det aller meste som skjedde på Old Trafford lørdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag tok David Moyes’ sin aller første seier på Old Trafford noensinne. Etter tolv mislykkede forsøk som både Everton- og United-manager, kunne skotten endelig senke skuldrene og juble for tre poeng på «Drømmenes teater».

Skotten var fornøyd med prestasjonene, og hadde også mye positivt å si om både Wayne Rooney og debutantene, Fellaini og Januzaj.

Om kampen:

– Ja, veldig fornøyd. Jeg synes det var mye bra spill og i deler av første omgang var vi veldig gode. Vi kom til mange innlegg og skapte mange sjanser som vi ikke scoret på, så jeg ble litt lettet da vi fikk straffe like før pause, sa Moyes i et intervju med MUTV etter kampen.

Om straffesituasjonene:

– Jeg hadde ikke sjanse til å se det, men jeg tror kanskje den første kontakten var utenfor boksen. Jeg er ikke sikker, men jeg tror kanskje Patrice Evra kunne fått straffe. I tillegg hadde vi en situasjon til med Ashley (Young), så det var to-tre situasjoner som kunne blitt straffespark, hevdet United-manageren, og la til:

– Jeg synes vi fortjente det, fordi vi spilte bra og var det dominerende laget.

Om Wayne Rooney og samarbeidet med Van Persie:

– Det var en pasning og en volley som gikk i tverrliggeren som jeg synes var fantastisk, det var det virkelig. Det var mye positivt, vi ville la Wayne (Rooney) spille 90 minutter. Selv om han ble litt sliten i andre omgang, ønsket jeg å beholde ham på banen for å gjøre ham klar til de kommende ukene og månedene, fortalte skotten.

– Målscorere trenger å score, og både Robin (van Persie) og Wayne fikk seg en scoring i dag, så det er det vi ønsker, la han til.

[poll id=»22″] Om Marouane Fellaini:

– Jeg synes han spilte bra i dag. Jeg håper alle supporterne så hva han kan utrette. Han var fornøyd med å komme inn, og jeg ba ham om å vinne ballen og spille den til mer kreative spillere. Han er mer enn det, men jeg synes han bidro godt til at vi rodde i land seieren.

Om Adnan Januzaj:

– Jeg synes han var fantastisk. Jeg skrøt av ham i garderoben, og for en 18 år gammel gutt å komme inn; ikke bare debuterte han, han bidro sterkt og forsterket laget. Så jeg synes gutten skal være veldig fornøyd med hvordan presterte, og vi er veldig fornøyde med ham. Han er en veldig god spiller, og forhåpentligvis vil han bli enda bedre med årene, sa Moyes entusiastisk.

Om Sir Alex’ tilstedeværelse:

– Jeg tror at han vil være fornøyd og jeg tror at han vet hvordan Premier League er. Laget skapte sjanser og gjorde en profesjonell jobb, vi slapp ikke inn noen mål. Vi ser veldig solide ut bakover, og det kommer til å bli viktig framover, uttalte Sir Alex’ etterfølger.

Om skadesituasjonen

– Jeg vet ikke. Shinji (Kagawa) hadde en forkjølelse, og Danny (Welbeck) sliter med kneet. Jeg må sjekke hvordan situasjonen er med Rafael og Phil (Jones), men de bør ikke være så langt unna. Vi må vente og se, vi har mange kamper de kommende ukene, avsluttet han.

Powered by Labrador CMS