– Ble rørt av mottakelsen

MANCHESTER: Cristiano Ronaldo er evig takknemlig til United-fansen for mottakelsen han fikk på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Den spilleren åttendelsfinalen på Old Trafford var mest spesiell for var naturlig nok Cristiano Ronaldo. Flere fans hadde med seg bannere hvor de ønsket portugiseren velkommen tilbake og lot det være klart at han alltid vil bli husket som en av klubbens største spillere gjennom tidende.

Ingen United-spillere stoppet i mixed zone for å la seg intervjue etter kampen. Det gjorde derimot Ronaldo.
Portugiseren sier til United.no, MUTV resten av pressekorpset at det ble et besøk han aldri kommer til å glemme.

– Det var en helt spesiell kveld. En jeg aldri kommer til å glemme. Mottakelsen fra United-fansen var ubeskrivelig. Akkurat nå har jeg litt blandede følelser. Jeg er glad fordi Real gikk videre, men samtidig er det trist at United er ute, sier Ronaldo.

Ronaldo spilte nok ikke sin beste kamp i Real-trøya, men bidro – som vanlig – sterkt til seier da han satte 1-2 etter et innlegg fra Higuain.

– Jeg kom til United egentlig som et barn, men utviklet meg i United. Denne plassen og supporterne vil alltid bety noe helt spesielt for meg, sier Ronaldo,
Etter kampen fikk 28-åringen et par ord med Ferguson før han også tok en tur innom garderoben for å hilse på gamle lagkamerater.
– Det var godt å se alle sammen igjen. De er selvfølgelig veldig skuffet akkurat nå og det skjønner jeg veldig godt. Men jeg må fokusere på at Real Madrid er videre for det er det som er klubben min nå.
Om Nanis røde kort ville Ronaldo si minst mulig.
– Jeg vet rett og slett ikke hva som skjedde og vil ikke si så mye om det. men noen ganger får du avgjørelser med deg, andre ganger mot deg. Det er sånn fotball er.
Powered by Labrador CMS