rangnickronaldo040222

Lokalavisa om Rangnick: – Skeptisk til Ronaldos United-fremtid

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo scoret et herlig mål mot Brighton, men det er også det eneste målpoenget han har hatt på sine siste ti kamper.

Han har ikke bidratt med noen målgivende pasninger i den perioden heller, og er vel ellers nok ikke det folk vil regne som en typisk Ralf Rangnick-spiller, og med flere andre spillere enten ute av form eller skadet så er ikke spiss-situasjonen i United helt ideell.

Nå skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at Ralf Rangnick er svært skeptisk til om Ronaldo bør være Uniteds spydspiss neste sesong.

Tyskerens tålmodighet skal være tynnslitt, men han skal til tross for det ikke ha vært inne på tanken om å droppe Ronaldo nå i det siste, mye på grunn av mangelen på alternativer.

cavani220122
IKKE TILGJENGELIG: Edinson Cavani er trolig en spiss som passer bedre til Ralf Rangnicks måte å spille på, men uruguyaneren har vært veldig lite tilgjengelig i det siste. På dette bildet jubler han etter seieren mot West Ham i januar, hvor han hadde den målgivende pasningen til Rashfords overtidsmål.

Edinson Cavani har kun vært tilgjengelig i én av de siste sju kampene (mot Burnley, der han spilte fra start), Mason Greenwood er ikke tilgjengelig for spill, mens Marcus Rashford sliter tilsynelatende med en alvorlig mangel på selvtillit (han leverer dog flere målpoeng enn Ronaldo, med tre målpoeng på sine siste ti kamper).

Anthony Elanga har vist god form, og har også spilt spiss tidligere, men har spilt mest på kanten foreløpig, og det er også der han har spilt mest i yngre klasser.

Etter Watford-kampen, hvor portugiseren ikke imponerte, ble Rangnick spurt om det var noen bekymringer knyttet til hvor mye Ronaldo, i en alder av 37 år, har spilt i det siste.

– Ja, men vi må spille med de spillerne vi har tilgjengelig. Jeg snakket med ham [på fredag] før kampen, før treningen. Han fortalte meg at han var helt klar til å spille, og det var derfor jeg bestemte meg for å ha ham i førsteelleveren. Edinson er ikke tilgjengelig, og vi har ikke så mange andre midtspisser. De siste 15-20 minuttene byttet jeg innpå Marcus og Jadon, så bortimot alle de offensive spillerne i stallen vår var på banen, sa Rangnick.

Manchester United v Watford - Premier League
HADDE EN FRUSTRERENDE DAG PÅ JOBB: Cristiano Ronaldo.
Powered by Labrador CMS