rangnickronaldo280422

– Ikke min jobb å dømme kommentarene

Publisert Sist oppdatert

I det allerede mye omtalte intervjuet Cristiano Ronaldo har gjort med Piers Morgan var et av de første temaene som kom frem i offentligheten Uniteds ansettelse av Ralf Rangnick.

Ronaldo sa at det ikke var forståelse for ansettelsen og at de ikke regnet Rangnick som en fotballtrener, men heller en sportsdirektør.

– Da de sparket Ole, hentet de en sportsdirektør. Ralf Rangnick. Ingen forstod det. Han var ikke en trener en gang. Det overrasket ikke bare meg. Og hvis du ikke engang er trener, hvordan skal du da lede Manchester United? Jeg hadde aldri hørt om ham engang.

Den nå 64 år gamle tyskeren var opprinnelig tenkt å ha en konsulentrolle i klubben etter det halvåret han fikk som midlertidig manager i United, men valgte å heller ta over Østerrike som landslagssjef da den muligheten åpnet seg etter en mislykket periode i managerstolen.

Ronaldos kommentarer om Rangnick virker likevel ikke å ha påvirket den erfarne tyskeren, som tok Ronaldos kommentarer med knusende ro da det ble et tema på pressekonferansen i forkant av Østerrikes kamp mot Andorra onsdag.

– Jeg er landslagssjef for Østerrike. Det er ikke lengre min jobb å dømme hva som skjer. Det er opptil Manchester United, ble tyskeren sitert på av den østerrikske avisen Kronen Zeitung (her gjengitt av Sport Witness)

Powered by Labrador CMS