R7

Hat trick-helten: – Bare verdt noe når det hjelper laget

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo er selvfølgelig svært fornøyd etter å ha scoret tre mål og med det sørget for United-seier og tre poeng etter 3-2 over Norwich lørdag. 

Portugiseren hylles av en hel fotballverden etter karrierens 60. hat trick, men superveteranen selv sier at det han oppnår som enkeltspiller ikke betyr så mye dersom det ikke hjelper laget.

– Veldig fornøyd med denne seieren og at vi er tilbake på rett spor i Premier League. Som jeg har sagt tidligere er individuelle bragder bare verdt noe når de hjelper oss med å nå målene våre som lag, skriver Ronaldo på Instagram.

– Det 60. hat tricket i karrieren min blir så mye mer viktig når det gir oss tre poeng.

Portugiseren oppildner også lagkameratene til videre innsats ut sesongen.

– Godt gjort, gutter – enorm innsats fra alle sammen. Vi kommer ikke til å gi oss, vi kommer til å kjempe til siste slutt.

Mye har blitt sagt og skrevet om 37-åringen denne sesongen og enkelte har også ment at United bør kvitte seg med Ronaldo og satse yngre når klubben nå skal finne sin nye manager.

Ralf Rangnick sier etter Norwich-kampen at det ikke er en avgjørelse han kommer til å være del av.

– Til syvende og sist er ikke det min avgjørelse. Cristiano har igjen ett år av kontrakten sin, så det blir en avgjørelse den neste manageren må ta sammen med styret, sier tyskeren.

Han er dog klar på at Ronaldo, med hat trick i to strake ligakamper på hjemmebane, viser hvilken stor spiller han er.

– Han viste både mot Tottenham og i dag at han kan være den som utgjør forskjellen i kamper som denne. Det er ikke tilfeldig at han har de beste målstatistikkene i historien.

Powered by Labrador CMS