«Paddy» gleder seg

Patrice Evra ser frem til møtet med Real Madrid og gjensynet med Cristiano Ronaldo.

Publisert Sist oppdatert
Etter at torsdagens Champions League-trekning paret United med Real Madrid i turneringens første utslagsrunde om to måneders tid, er Evra innstilt på at det venter en monumental oppgave.
Samtidig tror Uniteds franske venstreback at han og lagkameratene er i stand til å ta seg til kvartfinalen på bekostning av José Mourinhos mannskap.

– Real har et godt lag, så det blir ikke lett for oss, innrømmet han overfor MUTV i forbindelse med torsdagens besøk til Royal Manchester Childrens’ Hospital..

– Men på den positive siden regner jeg med at samtlige vil være topp motivert og klare for oppgaven. Vi kan klare det, understreket han, uten å legge skjul på at det vil gjøre jobben langt enklere om en viss Cristiano Ronaldo ikke får altfor fritt spillerom.

– Han bør stoppes

– Det blir litt av et oppgjør, og alle vil prøve å gjøre en god figur. Og det blir kjekt å se «Ronny» tilbake på Old Trafford igjen. Etter den fantastiske jobben han gjorde som United-spiller, regner jeg med at supporterne vil gi ham en varm velkomst. Jeg bare håper at han ikke får til noe mot oss, og at vi går videre.

– En tøff trekning, men vi kan klare det, gjentok Evra til slutt.

Powered by Labrador CMS