– Ikke tro at jobben er gjort

MADRID: United-legenden Paddy Crerand er henrykt over resultatet i Madrid, men sier til United.no at returoppgjøret blir helt åpent.

Publisert Sist oppdatert

Paddy Crerand var med da Manchester United sikret klubbens første europacuptriumf i 1968, blant annet etter å ha slått Real Madrid i semifinalen.

På onsdag var han tilbake igjen på Santiago Bernabeu, og der fikk han se United ta med seg et meget godt resultat hjem til Manchester.

– 1-1 er et strålende utgangspunkt for United. Et uavgjortresultat med bortemål, ville vi tatt hele dagen lang på forhånd. Men ingen må falle for fristelsen til å tro at dette på noen som helst måte er kjørt, sier han til United.no.

Det var to angrepsvillige lag som var i aksjon på Santiago Bernabeu, men det vil bli enda mer moro i Manchester skal vi tro Crarand.
Han tror Real Madrid vil få bedre muligheter til å spille sitt spill på Old Trafford i returoppgjøret..

– Til tross for at Ronaldo scoret, gjorde United en god jobb i å nøytralisere portugiseren. Men han får sikkert mer rom, og blir enda farligere på Old Trafford. På Old Trafford får vi imidlertid også se et helt annet og mer angrepsvillig Manchester United, spår Crerand.

Crerand har som de fleste sikkert kjenner til sitt eget TV-show på MUTV, og nyter stor respekt i klubben, men også hos folk som står utenfor

Etter at Jose Mourinho var ferdig å snakke på pressekonferansen etter kampslutt, gikk han rett til Crerand, vekslet noen ord, og tok den gamle helten i hånden.

Powered by Labrador CMS