– Selvtilliten er tilbake!

VIDEO Matchvinneren fra Porto-kampen, Cristiano Ronaldo, håper at seieren vil gi Manchester United ny og hardt tiltrengt selvtillit foran sesongavslutningen.

Publisert Sist oppdatert

"Vi har ikke spilt godt i de fem siste kampene, men jeg håper at denne seieren vil bidra til å endre på det," sa Ronaldo til Sky Sports umiddelbart etter kampslutt.

Angående scoringen, et fantastisk langskudd fra 35-40 meter, som suste inn ved Porto-keeper Heltons høyre stolpe, mente han at det kanskje kan ha vært hans beste noensinne:

"Jo, kanskje det. Da jeg mottok ballen fra Anderson, bestemte jeg meg umiddelbart for å vende og skyte, og det endte med en fantastisk scoring. Jeg kan nesten ikke vente med å få sett opptaket," innrømmet han.

– Jevnt og tett

Etter avansementet til semifinalen står United altså overfor et dobbeltoppgjør mot Arsenal, som selv karret seg videre etter 3-0 (4-1 sammenlagt) over Giuseppe Rossis Villarreal.

"Fantastisk," mener Ronaldo om den saken.

"Arsenal spiller fantastisk fotball, så det vil bli to jevne oppgjør. Vi kjenner hverandre godt, men jeg håper på seier og finaleplass," innrømmet en glad CR7.

Se Cristiano Ronaldo på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS