HAR VUNNET GRUPPEN: Dermed kan Ronaldo og Bale være Uniteds motstander i åttedelsfnalen om United går videre som gruppetoer.
HAR VUNNET GRUPPEN: Dermed kan Ronaldo og Bale være Uniteds motstander i åttedelsfnalen om United går videre som gruppetoer.

Stjernene som ikke kom

Ikke alt har gått på skinner på overgangsmarkedet de siste fire årene.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er en av verdens største fotballklubber, og det er derfor ikke rart at drøssevis av stjernespillere ryktes til klubben hver eneste sommer. Noen av stjernene signeres, men ganske ofte blir det kun med ryktene.

Etter at Sir Alex Ferguson ga seg i 2013, har det skjedd utrolig mange utskiftninger på Drømmenes Teater. Klubben har brukt store summer på overgangsmarkedet, og hentet en rekke spillere. Noen med suksess, andre ikke.

Enda flere spillere har blitt linket til United. Mange husker sikkert sommeren 2013, da klubben i vårt hjerte ble ryktet til det ene store navnet etter det andre, før vi «kun» signerte Marouane Fellaini på Deadline Day.

LES OGSÅ: Her lurer Charlotte United-trioen

Suksess i fjor

Siden den tid har Ed Woodward & co. fått sving på sakene, og forrige sommer bør kategoriseres som et sterkt overgangsvindu med United-øyne. Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba ble alle viktige brikker i Mourinhos første sesong på Old Trafford.

Denne sommeren ble innledet med rykte på rykte om Antoine Griezmann, som ikke førte til noen overgang – dog trolig grunnet Atleticos overgangsnekt.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR I MADRID: Antoine Griezmann blir neppe United-mann denne sommeren.
BLIR I MADRID: Antoine Griezmann blir neppe United-mann denne sommeren.

Flere stjerner har gluppet før, og flere kommer til å gjøre det i fremtiden. Den kjente United-journalisten Mark Ogden har faktisk lagd en ellever for ESPN med stjernespillere United har vært ryktet til siden Sir Alex ga seg i 2013, men som ikke kom.

Her er elleveren:

Keylor Navas

United var enige med Real om en overgang for Navas da de Gea var på vei til den spanske hovedstadsklubben i 2015. Men da den overgangen gikk i vasken, ble Navas værende. Akkurat det er vel ikke noe mange United-supportere er misfornøyd med i dag.

Dani Alves

Var linket til United i 2015 før han signerte en ny kontrakt med Barcelona. Isteden signerte Louis van Gaal italienske Matteo Darmian.

Sergio Ramos

United ville ha Ramos i 2015, men spanjolen skal kun ha brukt United for å presse fram en ny og forbedret Real-kontrakt.

Mats Hummels

Tyskeren var aktuell for United sommeren 2014, men signerte en ny kontrakt med Dortmund isteden.

Leighton Baines

Moyes fikk med seg Fellaini, men var vel så interessert i å hente denne mannen sommeren 2013. United tilbød Everton 28 millioner for begge to, et bud de blåkledde mente var fornærmende.

Saken fortsetter under bildet. 

BLE I TYSKLAND: Mats Hummels var lenge linket til en United-overgang.
BLE I TYSKLAND: Mats Hummels var lenge linket til en United-overgang.

Toni Kroos

Mannen som har vært en av hovedgrunnene til at Real har tatt to strake CL-titler, kunne fort blitt United-spiller. De røde djevlene var interessert i 2013, men Kroos kom aldri.

Cesc Fabregas

Moyes var sikker på at Fabregas skulle signere for United sommeren 2013, men den daværende Barcelona-spilleren ble heller ikke United-mann. 12 måneder senere signerte han for Chelsea isteden.

Antoine Griezmann

Var ventet å bli sommerens store United-signering, men den nevnte overgangsnekten skapte en rask stopper for det. Men hvem vet, kanskje han kommer neste sommer?

Saken fortsetter under bildet.

KOM ALDRI: Cesc Fabregas var linket til United sommeren 2013, men ble værende i Barcelona.
KOM ALDRI: Cesc Fabregas var linket til United sommeren 2013, men ble værende i Barcelona.

Cristiano Ronaldo

Hvor skal vi begynne? Portugiseren har vært linket tilbake til Old Trafford ved en rekke anledninger, blant annet i 2013. Denne sommeren blusset ryktene opp igjen, men Ronaldo blir nok værende i Madrid denne gangen også.

Forsvant muligheten for en retur den dagen Sir Alex ga seg? Det vet kun Ronaldo, men det er liten tvil om at han hadde et helt spesielt forhold til den skotske trenerlegenden.

Gareth Bale

Sommeren 2013 var en ganske ellevill sommer hva gjelder overgangsrykter. United prøvde å kapre Bales signatur foran nesa på Real, men Bale valgte Ancelotti og Madrid foran Moyes og Manchester.

Thomas Müller

Tyskeren var sterkt ønsket av van Gaal sommeren 2015, og spissen sa at det det hadde vært fristende å jobbe med nederlenderen igjen. Senere avslørte Bayern at de hadde avslått et bud fra United.

LES OGSÅ: Onsdagens rykter

Powered by Labrador CMS