Ferguson med godfølelsen

VIDEO: Rooneys mål mot Fulham vekket lykkelige seiersminner hos skotten.

Publisert Sist oppdatert

Med elleve minutter igjen på klokka avgjorde Wayne Rooney lørdagens kamp mot Fulham på strålende vis. Etter å bli skyvet ut på venstrekanten i sluttminuttene skar han innover mot Fulham-målet før han på eksepsjonelt vis buet avslutningen rundt Aaron Hughes såpass velplassert at Mark Schwarzer aldri nådde ballen som endte i nota.

– Det var ganske likt målet Cristiano Ronaldo hadde mot slutten da vi spilte her for et par år siden. Etter det gikk vi siden på en rekke med ubeseirede kamper, sier Ferguson.

Målet Ferguson snakker om kom i februar 2007 da United møtte Fulham på Craven Cottage og vant 2-1 etter en sen scoring av Ronaldo i det 88. minutt. Seieren ble ansett som en nøkkelfaktor for Uniteds seriemesterskap den sesongen ettersom det var starten på en god seiersrekke.

Før søndagens kamp mellom Manchester City og Liverpool har United ti poeng på naborivalen.

Rooney selv så også likheten og sa følgende om den matchvinnende scoringen.

– Du vurderer situasjonen og hva som er best å gjøre kontinuerlig når du spiller. Om du føler du kan score, eller om en lagkamerat er i bedre posisjon. Jeg hadde troen på et skudd, og heldigvis gikk det inn.

Ser du likheten? Se videoen nedenfor og bedøm selv!

<b> </b><iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/1RJ8eLXRbBA» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe><b> </b>
Powered by Labrador CMS