Manchester United Training Session And Press Conference

– Du må spørre Erik ten Hag om Ronaldo, men det er åpenbart at United trenger to eller tre nye spisser

Ralf Rangnick sier det er åpenbart at United trenger to eller tre nye spisser, men påpeker at Cristiano Ronaldo fremdeles skal spille en viktig rolle for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Før sin siste kamp på Old Trafford som Manchester United-manager har Ralf Ragnick snakket med rettighetshaveren Sky Sports.

Det meste av intervjuet handler om fremtiden, og da Rangnick fikk spørsmål om Cristiano Ronaldo var han ganske klar på hvem som må ta en avgjørelse om portugiserens fremtid i klubben.

UNITED WE PODKAST-SPESIAL: ERIK TEN HAG

– Det er et spørsmål du må stille til Erik ten Hag, sier Rangnick. 

– Han (Ronaldo, red anm.) har vist at han fremdeles kan være en viktig brikke for dette laget, men det er åpenbart at laget trenger flere spisser. Det bør være to eller tre nye spisser neste sesong, det er ganske åpenbart, sier Rangnick.

Har ikke snakket med Ten Hag

Ralf Rangnick avslører også at han ikke har rukket å snakke med Erik ten Hag ennå, men at han er forberedt på en samtale med den nye United-manageren i nær fremtid.

– Jeg er ganske sikker på at han har telefonnummeret mitt. Han har et par kamper igjen med Ajax og vi har tre kamper igjen her. Jeg snakker mer enn gjerne med ham for å utveksle meninger og synspunkter når det måtte passe ham, forklarer Rangnick.

Etter sesongen tar Rangnick over Østerrikes landslag, men han skal fremdeles ha den planlagte konsulentrollen i United slik intensjonen var da han skrev under for klubben i høst.

Selv om Rangnick har vært rimelig kritisk til mye av det United har foretatt seg som klubb de siste årene, mener han at det er fullt mulig for United å kutte betydelig ned på forspranget til Manchester City og Liverpool i løpet av kort tid.

– Kan gå fort om du vet hva du leter etter

– Det er flere gode eksempler i denne ligaen med Jürgen Klopp da han kom til Liverpool og Pep Guardiolas ankomst til Manchester City. Også Thomas Tuchel da han kom til Chelsea. Ja, han kom midt i sesongen og overtok en veldig sterk stall, men han vant Champions League, påpeker Rangnick.

– Om du vet hva du leter etter, de rette profilene i de rette posisjonene du trenger å forsterke, så skal det forhåpentligvis ikke ta altfor lang tid, sier han.

 

Powered by Labrador CMS