Har respekt for Crawley

Anders Lindegaard sier til united.no at han håper på Old Trafford-debut, men hever likevel en advarende finger for amatørene Crawley Town.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Uniteds nye danske keeper kan non-league klubben gjerne kalles et potensielt bananskall. Kampen mot klubben som ligger utenfor det engelske ligasystemet med 92 lag er på en måte en tap-tap situasjon. Lindegaard forklarer:

– På mange måter er det en fryktelig kamp å spille. Du kan stort sett bare tape en sånn kamp. Hvis vi vinner 1-0 har vi i manges øyne fortsatt tapt. Hvis vi ikke vinner 10-0 har det vært en katastrofe. For Manchester Uniteds del kan denne kampen aldri bli sensasonell på noen måte i positiv forstand.

Samtidig er den tidligere OB og Aalesund-målvakten profesjonell nok til å innse at United skal og bør vinne. United har riktignok slitt mot tilsvarende motstand i FA-cup før. Både mot Exeter hjemme i 2005 og Burton Albion borte i 2006 måtte Uniteds stjernegalleri ha omkamp for å gå videre. Lindegaard vil på ingen måte innkassere seieren på forskudd, men sier:

– Det skal ikke diskuteres en gang. Det er en kamp som skal vinnes, og det er ikke unnskyldning for noe som helts annet.

Anders Lindegaard forteller united.no at Sir Alex har holdt kortene tett til brystet hva startellever angår. Dansken er i troppen, men vet ikke om han spiller fra start. Han fikk sin debut for United i 2-1-seieren mot Southampton i FA-cupen, og følger gjerne opp med å spille også i 5. runde.

– Hvis jeg får spille er jeg selvsagt klar! det vil glede meg enormt om jeg får gjøre min debut på Old Trafford i FA-cupen mot Crawley Town.

Powered by Labrador CMS