– Surrealistisk!

Crawley Town-manager Steve Evans er henrykt over å møte United i FA-cupens femte runde.

Publisert Sist oppdatert

Crawley Town spiller til daglig i Conference League – nivå fem i England. Klubben spiller på en stadion som tar under 5000 tilskuere, og motstanderne i ligaen heter Altrincham, Gateshead og Kettering Town.

Helgen 19. og 20. februar blir det imidlertid en helt annen verden som møter spillere som Matt Tubbs og Sergio Torres. Da spilles FA-cupens femte runde, og motstander er Manchester United på Old Trafford. Manager Steve Evans er strålende fornøyd med trekningen.

– Det var et surrealistisk øyeblikk! sier Evans til Sky Sports.

– Vi trakk det laget alle i landet ville møte. Jeg antar at hvis du er Arsene Wenger eller Alex McLeish så ønsket du ikke å trekke de – men vi ville det!

En optimistisk Evans forteller også at hardtsatsende Crawley kommer til å forsøke å spille god fotball mot Manchester United, og ser ikke bort fra at lilleputten kan sjokkere giganten.

– Vi kommer til å gå inn i denne kampen på en veldig positiv måte.

– Crawley er den eneste non-league-klubben som er stand til å slå Manchester United slik ting er idag – og mirakler skjer!

– Det kommer til å bli den største dagen i livene våre, men vi vil gi dem den samme respekt som Real Madrid ga dem – den ytterste respekt, avslutter Evans.

Et klassisk David mot Goliat-oppgjør venter altså på Old Trafford helgen om tre uker. Se hele trekningen av FA-cupens femte runde HER.

Powered by Labrador CMS