– Dette er ekstraordinære omstendigheter

United setter av millionsum for å beskytte ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom bekreftelsen om at fotballen i England (som ventet) har blitt utsatt ytterligere, foreløpig ut april måned.

Ingen vil vel heller bli overrasket om det blir ytterligere utsettelser.

Det er fortsatt en frykt for at Premier League-kamper kan bli avlyst, eller bli spilt for stengte dører, og dette vil bety tapte inntekter for en rekke personer som ikke er fast ansatt i Manchester United.

I en offisiell uttalelse bekreftes det nå at klubben skal betale alle «casual workers» (deltidsansatte) som jobber for klubben både på kampdager og ellers – selv om kamper blir avlyst eller spilt bak stengte dører. Det gjelder alle som har jobbet slik for klubben i løpet av de siste tre månedene.

Denne gesten gjør klubben for å redusere den økonomiske usikkerheten disse nå opplever, og for å anerkjenne den viktige jobben de gjør, heter det i uttalelsen.

ED WOODWARD:
ED WOODWARD:

Ifølge Simon Peach (som dekker United for Press Association) har United satt av over 1 million pund til dette formålet.

Ed Woodward sier:

– Vi er avhengige av at vårt fremragende personale leverer en eksepsjonell service og opplevelser til fansen på Old Trafford. Vi forstår at dette er ekstraordinære omstendigheter, og vi ønsker å gi dem sikkerhet hva enn som skjer med resten av våre kamper denne sesongen. Vi ser frem til å ønske alle våre supportere – og våre kolleger – til Old Trafford så fort som mulig.

Powered by Labrador CMS