– Vi var best

Ryan Giggs, Uniteds eneste målscorer i ordinær tid på Wembley, mente at United utvilsomt fortjente seieren mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

«Over de 90 minuttene var det utvilsomt vi som skapte de fleste sjansene,» sa Giggsy til MUTV. «Vi forsvarte oss godt, og totalt sett er jeg fornøyd med måten vi opptrådte på. Det blir bestandig tette oppgjør mot Chelsea, og vi fikk ikke mye rom.»

Giggs fikk heller ikke så mye rom å boltre seg på i kampens 35. minutt, men han klarte likevel å gjøre det beste ut av pasningen fra Patrice Evra. Kaldt og rolig løftet han ballen opp i nettaket bak Petr Cech, og sendte rødtrøyene i en høyst fortjent ledelse. Det var faktisk den walisiske veteranens første scoring på Englands nasjonalarena siden han som 14-åring fant nettmaskene der for det landets skolelandslag.

I ettermiddag burde Giggs også ha scoret allerede etter 20 minutter, men alene med Cech maktet han ikke å finne åpningen.

«Ja, jeg burde ha satt den,» innrømmet han, «men derfor var det viktig å ikke gjøre den samme feilen når sjansen bød seg igjen.

«Det ble gjort en strålende jobb på venstrekanten, og da Patrice Evra la tilbake konsentrerte jeg meg om å få litt høyde på skuddet for å få ballen over eventuelle forsvarsspillere som måtte komme skliende inn. Det var godt å se den i nettmaskene.»

For 11 uker siden måtte Giggs stå og se på mens Chelsea-spillerne klatret opp for å motta FA-cuptroféet. Denne gang var det imidlertid hans tur til å smile når laget løftet Community Shield-troféet for 12. gang.

«Skuffelsen var stor for et par måneder siden, så det var naturligvis godt å vinne denne kampen og sikre oss troféet,» sa en fornøyd 33-åring.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS