Fornøyd waliser

Les hva Giggs hadde å si om kampen, Van Persie og den kommende sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Søndag kunne Manchester United juble for sitt første trofé denne sesongen, etter to scoringer av fjorårets toppscorer, Robin van Persie.

Mens dette, som mange ganger nevnt tidligere, var første gang David Moyes vant Community Shield, har Ryan Giggs vært med på moroa en rekke ganger tidligere.

Hele åtte ganger tidligere har Giggs vunnet trofeet, og kantspilleren var naturligvis fornøyd med å vinne det for niende gang.

– Det var en veldig profesjonell gjennomføring, begynte Ryan Giggs i intervjuet med ITV Sports etter kampen.

– Vi er litt skuffet over prestasjonene i sesongoppkjøringen, vi slapp inn en del mål, så hovedfokuset vårt var å holde buret rent. Vi ville gjøre det som et lag, ha mange mann bak ballen, og det synes jeg vi klarte bra, oppsummerte han.

Robin van Persie leverte prestasjoner fra øverste hylle i sin første sesong som Manchester United-spiller, og søndag åpnet han målkontoen for den kommende sesongen med sine to nettkjenninger. Giggs var spesielt imponert over den første scoringen, og håper nederlenderen fortsetter i samme spor utover i sesongen.

– Ja, vi håper det. Første målet var et briljant mål, ballen gikk over hodet mitt, og timingen var også briljant. Det var en god start for oss, og vi håper at Robin kan kopiere formen fra fjorårssesongen.

Selv om Ryan Giggs kun er tre måneder unna å fylle 40 år, var han en av spillerne som leverte best søndag ettermiddag. Giggs har naturlig nok vært med på å vinne en rekke trofeer tidligere, og er vant til at det knyttes store forventninger til United. Denne sesongen holder bookmakerne både City og Chelsea som større gullkandidater, uten at Giggs har noen forståelse for dette.

– Jeg vet virkelig ikke. Vi må bare gå ut og vise folk som holder oss som tredjefavoritter, jeg vet ikke hvem det er, hvilken kvalitet vi har laget, avsluttet en lattermild waliser.

Powered by Labrador CMS