– Vi er klare!

Nemanja Vidic er imponert over unggutta etter gårsdagens seier over City, og håper United kan ta med seg det beste fra kampen videre i sesongen.

Publisert Sist oppdatert

United vant gårsdagens Community Shield-oppgjør mot naborival Manchester City etter en glimrende snuoperasjon i andreomgang. Prestasjonen kan ha gitt Uniteds antatte konkurrenter i kampen om ligagullet noe å tenke på, men Nemnja Vidic fokuserte ikke på dette etter kampen.

– Det tenkte jeg ikke på, fortalte kapteinen til SportingLife.com. – Vi må bare se på oss selv, og ta med oss det beste fra denne kampen.

– Noen spillere spilte en meget god kamp, spesielt de unge spillerne. Vi viste at vi er klare for sesongen.

– Vi lå under 2-0 etter førsteomgang, og vi snudde kampen til 3-2. Det var en glimrende prestasjon, spesielt i andreomgang.

Vidic forteller også at Ferguson ikke hadde så mye å utsette på Uniteds spill i førsteomgang, og at det ikke var de store endringene spillerne ble bedt om å gjøre i pausen.

– Han sa bare «Dere må fortsette. Fortsette å gjøre det samme». Vi gjorde det i første omgang også – holdt bra på ballen. Kanskje vi ga bort litt enkle mål, men totalt sett var han fornøyd med prestasjonen.

Den serbiske landslagsspilleren mener det var viktig å vinne Community Shield, selv om det kommer langt viktigere oppgaver i de kommende ukene og månedene.

– Jeg vet det kun er Community Shield og at det kanskje ikke er det viktigste trofeet. Men uansett, det er et lokaloppgjør og vi ønsket å vinne kampen. Det samme ønsket City. De viste det med taklingene de gjorde i førsteomgang.

– Alt i alt mener jeg det var en god kamp supporterne kunne nyte, avslutter Vidic.

Powered by Labrador CMS