– Blant de beste i verden

Fulhams Clint Dempsey håper allikevel å kunne få meg seg noe hjem fra Old Trafford mandag.

Publisert Sist oppdatert

Fulham hadde tre strake Premier League-seiere før Aston Villa og Swansea har blitt for sterke for The Cottagers i de to siste kampene. Fulhams målfarlige ving Clint Dempsey mener mandagens oppgjør på Old Trafford er en fin mulighet til å slå tilbake.

– Det er viktig for alle lag å få så mange poeng som mulig, siden man ønsker å komme så høyt på tabellen som mulig til slutt, sier Dempsey til Fulhams hjemmesider.

– Mandag er en god dag til å slå tilbake etter de siste tapene mot Aston Villa og Swansea. Det har ikke noe å si hvem man spiller mot – så lenge man kan få et resultat, vil det løfte moralen i laget.

Dempsey mener United tilhører kremen i europeisk fotball, og mener sjansen til å møte motstandere av en slik kvalitet er en stor del av grunnen til at spillere ønsker seg til Premier League.

– Man ser alltid frem til å spille mot de beste lagene i ligaen, og Manchester United er helt klart et av lagene som alltid er med å kjempe om tittelen mot slutten av sesongen.

– Det er derfor all ønsker å spille i denne ligaen, for å spille mot de beste klubbene i verden, og de (Manchester United) er en av dem.

Powered by Labrador CMS