Nå kan du spille med United-legender

I samarbeid med Viasat gir vi to av dere sjansen til å spille på et lag med tidligere United-spillere.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 8. oktober går MTG Peace Cup 2011 av stabelen i LSK-hallen.

Turneringen arrangeres som en stor All Star-turnering, og et lag bestående av tidligere United-spillere møter blant annet tidligere stjerner fra Lillestrøm, Rosenborg, Vålerenga og Drillos. Det endelige United-laget er foreløpig ikke klart, men kjente navn som Viv Anderson, Lee Martin og Clayton Blackmore er i alle fall med.

I tillegg vil altså to av dere lesere – som også er medlemmer av supporterklubben – få sjansen.

Er du ikke medlem, kan du bli det her for en billig penge.

Alt vi krever, for at nettopp du skal plukkes ut, er en god begrunnelse. De to med de beste begrunnelsene som kommer inn før fredag 30. september plukkes så ut til United-laget. Legg gjerne til et par linjer om alder og fotballerfaring også – selv om det overhodet ikke vil bli avgjørende.

Så sender du det hele til: [email protected].

Hvis du er én av de heldige, kreves det kun at du kan være på plass i LSK-hallen mellom klokka 16 og 19 lørdag 8. oktober.

– Når man setter opp lagene og hører med spillere, er det moro å høre hvordan det går med tidligere lagkamerater og rivaler. Det er alltid noe spesielt å møtes igjen, sier Viasat-programleder Jan Åge Fjørtoft i en uttalelse.

– Vi er fortsatt fotballspillere, selv om vi har blitt eldre, har vonde knær og en tyngre kropp. Men det viktigste av alt er at vi hater å tape, sier Fjørtoft – som lover å gi alt i turneringen 8. oktober.

Dette er MTG Peace Cup 2011:

Suksessen fra i fjor skal gjentas når fotballcupen MTG Peace Cup 2011 arrangeres fra torsdag 6. til lørdag 8. oktober i Oslo og på Lillestrøm. Cupen er en del av veldedighetsprosjektet MTG United for Peace, som ønsker å bygge bro mellom alle landene hvor det internasjonale medieselskapet Modern Times Group (MTG) er representert. Målsetningen er å lære om toleranse, respekt og kulturer av hverandre. Medieselskapet MTG når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land, og i Norge eier selskapet blant annet P4, TV3 og Viasat.

Powered by Labrador CMS