– Riktig avgjørelse

MANCHESTER: En av heltene fra den magiske 99-sesongen, Dwight Yorke, mener Ferguson har timet avgangen perfekt. Slik reagerer ex-spillerne.

Publisert Sist oppdatert

Dwight Yorke:
– Måten United tapte ligatittelen på forrige sesong gjorde svært vondt for Ferguson, særlig siden det var mot City. Han fremste mål denne sesongen var å vinne tittelen tilbake, og ikke bare har han klart det, han har gjort det med stil. Han viste at han hadde sulten til å gå på en ny sesong og han aksepterer intet annet enn det beste, sier Yorke til Manutd.com.

Som forventet er det mange tidligere United-spillere som i dag hyller tidenes største manager. Her er noen av reaksjonene:

Peter Schmeichel:
– Jeg er veldig skuffet og trist. Jeg hadde virkelig håpet at Sir Alex ville bli sittende i et par år til, sier Schmeichel til Sky Sports.
– Hva United trenger nå er ikke en som kan komme inn for å gjøre en jobb over ti måneder eller tre år. Vi trenger en som kan gi den samme stabiliteten som Sir Alex Ferguson har gitt klubben. David Moyes har vært i Everton i over et tiår og med et svært begrenset budsjett gjort en fantastisk jobb. Han er skotsk, har mye den samme bakgrunnen som Sir Alex og han er en type som oser av stabilitet. Mer enn noe annet er det den viktigste tingen for United nå.

Paul Ince:
– Jeg fikk sjokk. Det han har utrettet med United er helt utrolig. Det er nesten umulig å forklare hvordan han har vunnet alle Premier League-titlene, for ikke å nevne Champions League, FA-.cupen og alle de andre trofeene. Du kommer aldri til å se noe lignende igjen. Jeg tilbragte seks fantastiske år i United og han var som en farsfigur for meg, sier Ince til Sky Sports.

 

Clayton Blackmore:
– Det er en trist dag for meg og alle United-fans verden over. Ferguson har vært der i 27 år og tatt klubben fra å være en middelmådighet til å bli verdens største. Du kommer aldri til å oppleve noe lignende igjen.

 

 

Gordon McQueen:
– Han blir ikke yngre med årene. I år etter år har han vunnet Premier League med mange unge spillere som Welbeck, Cleverley, Smalling, Jones, Rafael og De Gea. Klubben står svært støtt og jeg tror det er en av grunnene til at han trekker seg nå, fordi han vet at jobben for den neste manageren vil bli langt enklere med det laget han overleverer til den neste manageren, sier McQueen til Manutd.com.

Powered by Labrador CMS