Keeperspørsmålet besvart!

Hvem skal stå i mål for United? Det har vært det store usikkerhetsmomentet foran helgens Veterancup i Lærdal.

Publisert Sist oppdatert

I helgen som gikk ble det klart at gamle stjerner som Frank Stapleton, Ray Wilkins, Lee Sharpe, Clayton Blackmore og Viv Anderson, alle kommer til den lille Sogne-bygden for å konkurrere om vinterens mest prestisjefylte trofé – Veterancup 2013.

Men, for i det hele tatt å ha muligheten til å gå til topps i en turnering som dette, må selv prominente skikkelser som de ovennevnte, ha en målmann. Og da helst en de kan stole på.

Nå er altså mannen funnet!

Det har skjedd etter at NRK Sogn og Fjordane for to uker siden la ut det som må kunne kalles en vellykket etterlysning på sine nettsider.

Tirsdag kveld kunne nemlig det samme nettstedet avsløre navnet på mannen som skal sikre gull og glitter for United-veteranene.

Vedkommende heter John Søgnen. Han er 40 år gammel, og har solid keepererfaring fra en 30-årig tilværelse mellom stengene. Riktignok har han (ennå ikke) spilt engelsk toppfotball, men til gjengjeld har han gode skussmål fra klubber som Førde, Saga, Dale og Gaular. Det burde være mer enn nok til å roe ned eventuelle turneringsnerver hos hans kommende lagkamerater.

Her kan du lese mer, både om keepervalget og om reaksjoner på dette – til og med en NRK-eksklusiv fra Søgnens egen kone(!)

P.S.: Veterancupen skal spilles kommende fredag og lørdag. Du kan lese mer om den på arrangørenes nettside Veterancup.no.

Powered by Labrador CMS