Hvem imponerte Moyes mest?

United.no har sett på spillerbørsene etter Cagliari – Juventus.

Publisert Sist oppdatert

Etter søndagens kamp mellom Cagliari og Juventus sa David Moyes kort til journalistene som var der at han «var på ferie». Samtidig kunne han vel ikke sagt så mye annet, heller, og en fotballmanager – i den situasjonen United er i – er nok sjelden helt på ferie.

Men hvem imponerte ham?

Vel, her er spillerbørsen til to ulike nettsteder etter søndagens kamp, som Juventus vant med 4-1 på bortebane mot Cagliari.

Italianfootballdaily.com:

Gir to Juventus-spillere karakteren 7. Den ene, keeper Gianluigi Buffon, ble kåret til banens beste, men er nok ikke aktuell for United. Det har imidlertid den andre 7eren vært. Claudio Marchisio kom nemlig innpå for Juventus med en halvtime igjen å spille, og fikk også 7 for sin innsats. Scoret med et langskudd, og med ham på banen gikk Juventus fra 1-1 til 4-1-seier.

Ellers fikk Fernando Llorente, Carlos Tevez, Arturo Vidal, Stephan Lichtsteiner, Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci 6ere på børsen.

Paul Pogba fikk bare en 5er, og nettstedet mener han leverte en av sine svakeste kamper for de italienske serielederne.

vidal
HET: Arturo Vidal skal ha spilt nok en god kamp på Den Gamle Damens midtbane.

Hos hjemmelaget får to spillere vurderingen 6,5 – det er Andrea Cossu – lagets trequartista – og Marco Sau. Ingen av disse er imidlertid tidligere koblet til United. Davide Astori, som mange mente Moyes så på, scorer heller ikke høyt. Slet med å holde Tevez i sjakk, er omtalen.

Les hele vurderingen til italianfootballdaily her.

Goal.com:

Nettstedet har Stephan Lichtsteiner som banens beste, og gir ham 4,5 av 5 mulige stjerner for prestasjonen etter at han scoret selv og også hadde to målgivende pasninger.

Tre andre Juventus-spillere får fire stjerner. Midtstopper Leonardo Bonucci får skryt og fire stjerner. Det samme får Arturo Vidal, selv om goal.com mener han var uheldig som gikk i offside etter noen smarte løp.Fernando Llorente får også fire stjerner, men innbytter Claudio Marchisio, banens beste hos Italianfootballdaily, får 3,5 stjerne for sitt innhopp.

Davide Astori får her tre stjerner, men bedre omtale. Dominerte, skriver goal.com. Truet på dødballer og hadde i perioder god kontroll på Llorente.

Les hele vurderingen til goal.com her.

Det virker altså som både Vidal og Marchisio – som begge er sterkt koblet til United – kom godt fra det.

Powered by Labrador CMS