– Vi må holde ballen i laget

Southampton-manager Claude Puel møtte pressen foran fredagens tur til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

1-1 hjemme mot Watford i sist lørdags ligaåpning. Det var alt annet enn den starten Southampton og den tidligere Nice-manageren Claude Puel hadde ønsket seg. Den nyansatte franskmannen så likevel lyspunkter etter pause, og håper nå at laget hans vil ta erfaringen fra 2. omgang med seg til Old Trafford.

– Førsteomgangen mot Watford var ikke bra, men jeg koste meg etter pause. Da fikk jeg god reaksjon fra spillerne, sa Soton-sjefen på sin pressekonferanse foran fredagens tur til Old Trafford.

Han understreket viktigheten av å videreføre det positive mot Watford til kampen mot United fordi, som han sa: – Det er viktig for oss å spille god fotball.

– Vi vet nemlig at vi kan spille god fotball, og det blir viktig for oss å holde ballen i laget. Vi må ha gode relasjoner mellom spillerne; vi må forsvare oss sammen, være konsentrerte og spille slik vi kan. Det er det aller viktigste for meg.

“Ibrahimovic er i stand til å score mål ut av ingenting og er vanskelig å demme opp for.”

Claude Puel

54-åringen fikk videre spørsmål om Southampton er bedre i stand til å takle Zlatan Ibrahimovic enn Nice var under ledelse av nettopp Claude Puel. Spørsmålsstilleren minnet om at svensken scoret elleve mål på syv kamper mot Puels mannskap:

– Vel, han scoret vel også mot andre lag, uten store problemer, sa Puel med et flir.

– Ibrahimovic er selvfølgelig en fantastisk fotballspiller. Han er i stand til å score mål ut av ingenting og er vanskelig å demme opp for. Det blir en oppgave for kollektivet.

Og hvordan vil Southampton ta seg av Paul Pogba?

– Jeg tror han koster like mye som hele laget mitt; ja, hele troppen, svarte Puel spøkefullt, men uten å ville gå nærmere inn på å tilfredsstille spørsmålsstilleren.

– Jeg forbereder ikke laget mitt på å møte med enkeltspillere, men på å møte United, sa han.

jf
JOSE FONTE – linket til United.

Om ryktene som knytter midtstopper Jose Fonte til Manchester United:

– Vi har ikke noen problemer med Jose, men det er merkelig at dette ryktet dukker opp like før kampen mot United, sa Puel, og la til at «det er en mulighet for at  han drar sammen med oss til Old Trafford».

– Han er ytterst profesjonell, har masser av erfaring, og han har spilt godt på trening denne uken. Derfor vil det være veldig viktig for oss å ha Jose på laget, forhåpentligvis til møtet med United.

Powered by Labrador CMS