Bilder fra MUSCS-treffet

OPPDATERT 16.50 Supporterklubben inviterte til «Class of 92»-treff på Old Trafford, og resultatet kan du se her!

Publisert Sist oppdatert

Top of the League!

Samtlige av de mange hundre som i helgen var på Manchester-tur med MUSCS i den hensikt å se United sikre seg full pot mot Arsenal, fikk det nøyaktig som de ville.

På nært hold fikk de oppleve Sir Alex’ utvalgte valse over et blekt Arsenal-mannskap og klatre helt til topps på Premier League-tabellen. Det etterlot ingen tvil om at helgen var reddet.

Class of 92

Men helgen skulle bli enda bedre enn som så, i hvert fall for de rundt 150 som på forhånd hadde takket ja til Supporterklubbens invitasjon om å bli med på søndagens arrangement i Old Traffords Trafford Suite.

Tema for dagen var Class of 92 og juniorspillerne som for 20 år siden var med på å sikre United FA Youth Cup for første gang siden 1964.

Neville i storform

Tre av dem som representerte United-juniorene den gang, var Supporterklubbens gjester under arrangementet, som etter responsen å dømme ble tatt meget godt imot.

Akkurat det skyldtes nok ikke minst United-legende Gary Neville. Uten forkleinelse for hans to tidligere lagkamerater, Ben Thornley og George Switzer, var den tidligere klubbkapteinen så utvilsomt tilstelningens desiderte hovedattraksjon. Med liv, lyst, innsikt og humor la den nåværende Sky-kommentatoren scenevant ut om hvordan fellesskapet og kameraderiet hadde formet ham som fotballspiller. Samtidig demonstrerte han vidunderlig selvironi gjennom beskrivelsen av sine siste sprell på fotballbanen:

– Jeg klarte rett og slett ikke å henge med lenger, innrømmet Gary Nev, og la glisende til: – Men det trenger jeg vel ikke en gang å fortelle dere, for dere så vel det best selv!

Den rundt to og en halv time lange seansen ble deretter avsluttet med lunsj, autografskriving, bildetaking og gaveoverrekkelse. Og med hver sin klunkende forundringspakke under armen, var det tre svært fornøyde gjester som takket for seg og forlot åstedet til stormende applaus fra salen.

Vel blåst!

Interessert i å være med på en tematur? Det blir tematur om Madchester (Manchesters rike musikkscene) og München-ulykken (her vil du sammen med noen av de overlevende få gjenoppleve dramaet som skulle forme United). Les mer her.

Powered by Labrador CMS