– Lukk igjen bak!

Patrice Evra mener at nøkkelen ligger i forsvaret.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds franske venstreback fikk seg et par solide kakk i ankelen under lørdagens kamp på Riverside, men er rapportert klar til kveldens nervepirrende oppgjør mot Arsenal på Emirates.

Til ManUtd.com sier "Paddy" at han har god tro på at laget hans vil klare å stenge londonerne ute nok en gang, akkurat slik det ble gjort i den første semifinalen på Old Trafford i forrige uke. I så fall vil det ikke være noen tvil, da vil United være klare for finalen i Roma den 27. mai.

Og Evra ser ingen grunn til ikke å gjenta det gode spillet fra oppgjøret på Old Trafford:

– Ja, for vi var veldig fornøyd med måten vi spilte på mot Arsenal. Med høyt tempo og fysisk styrke skapte vi massevis av scoringsmuligheter. Vi viste rett og slett karakterstyrke….akkurat slik man forventer av Manchester United.

– Det var nettopp det vi pratet om før kampen, og så gikk vi utpå og gjorde det.

– Riktignok var det litt frustrerende å bare score ett mål, men vi holdt i hvert fall Arsenal fra livet. Det var da også det som var målsettingen før kampstart. Vi var veldig fornøyd med måten vi forsvarte oss på.

– Takket være laginnsatsen

Det var for øvrig åttende gang United har gått av banen etter å ha holdt nullen bakover i årets Champions League. Det, mener Evra, skyldes laginnsats i større grad enn enkeltspillere.

– I United er alle mann – selv spissene – villige til å bidra til å holde laget kompakt. Det er en av våre store styrker.

– Suksess avhenger i stor grad av hvor godt man forsvarer seg. Klarer du først å holde motstanderne borte, vokser troen på seier, ikke minst ved å ta en titt på angrepsspillerne vi har her i klubben.

Dersom laget klarer å nekte Arsenal scoring også i kveld, vil det samtidig ta et stort skritt mot en dåd ingen andre klubber har klart – nemlig å vinne Champions League-troféet to år på rad.

– Utfordringen da vi startet sesongen lå i å vinne igjen. Men det er veldig vanskelig å gjenta en slik bragd; ingen har gjort det før.

– Allikevel er det en spennende utfordring, samtidig som det er et privilegium å få spille for en klubb som har sjansen til å skape historie. Vi ønsker oss alle sammen til Roma, men først må vi beseire Arsenal. Det er jeg overbevist om at vi kan klare, avslutter Patrice Evra.

Powered by Labrador CMS