Fortjente mer

Sir Alex Ferguson var rimelig fornøyd etter at laget hans sikret seg avansement til Champions Leagues 1/8-finaler, men mente samtidig at uavgjort var et flatterende resultat for hjemmelaget Villarreal.

Publisert Sist oppdatert

"Vi fortjente mer," sa Ferguson til ITV etter å ha sett United for fjerde gang spille 0-0 mot de gulkledde spanjolene.

"Jeg mener at vi var det beste laget, og at Villarreal var heldige som oppnådde uavgjort.

"Vi spilte oss opp i andre omgang, men uten å finne nettmaskene, noe keeperen deres selvfølgelig skal ha sin del av æren for.

"Jeg er fornøyd med forestillingen, for vi kontrollerte kampen og resultatet sikret oss avansement. Det er det det hele handler om.

Men det var ikke bare spillernes innsats og avansement fra gruppespillet som gledet manageren. Han følte også at den italienske dommeren Roberto Rosetti var verdt rosende omtale etter å ha slått ned på en rekke unødvendig harde taklinger på Cristiano Ronaldo. Rosetti straffet tre av Villarreal-spillerne med gule kort, før han ikke så noen annen utvei enn å gi direkte rødt til ventreback Joan Capdevila. Spanjolen gikk inn med strakt ben mot innsiden av Ronaldos venstre kne, og ble uten nølen sendt rett i garderoben. Avgjørelser Ferguson syntes var vel verdt å applaudere.

"Ronaldo fikk den beskyttelsen vi ba om. Sterke dommere er bestandig en fordel i dagens fotball," nikket han anerkjennende.

Powered by Labrador CMS