Betydde det mer for City?

Kanskje, ifølge Vincent Kompany.

Publisert Sist oppdatert

[poll id=»24″]City vant de fleste duellene komfortabelt, og vant også kampen ganske så komfortabelt til slutt. Banens desiderte gigant, Vincent Kompany, lurer på om det rett og slett betydde mer for City-spillerne.

– Kanskje betydde kampen litt mer for oss enn for dem. Vi har sett frem til denne kampen, og fansen vår har snakket om det lenge, og vi trenger å vinne denne typen kamper. Vi har en utrolig hjemmestatistikk, og det er ingen grunn til at vi skal frykte motstanderne, selv når de er veldig gode, sier Kompany, som ble kåret til banens bestemann.

– Vi spilte med to veldig gode spisser. Defensivt har vi en veldig god statistikk de siste tre årene, så vi visste at vi kunne både angripe og forsvare oss. Hovedsaklig synes jeg vi forholdt oss så rolig, sier Kompany da Sky Sports er ute etter en forklaring på Citys solide prestasjon. Etter slike resultater lurer også selvsagt både fans og media på om det er noe som kommer til å definere sesongen, men den belgiske midtstopperen tar på ingen måte av.

– Det er for tidlig å si om dette er en definerende kamp for sesongen, det er noe en gjør over hele sesongen. Som jeg sa da vi vant 6-1 på Old Trafford, så må vi forbli ydmyke. Det er bare tre poeng, men det gir oss selvtillit og gjør at fansen kan feire noen dager, avslutter 27-åringen.

 

Powered by Labrador CMS