ralfpkcity

– Atmosfæren i garderoben er god, og jeg ville ikke sagt dette om det ikke var sant

Publisert Sist oppdatert

I den åpne delen av fredagens pressekonferanse handlet det en del om forskjellene mellom United og City/Liverpool, altså hva er årsaken til at de har lyktes og United ikke har gjort det de siste årene.

LES OGSÅ: Dette sa Rangnick på den åpne delen av pressekonferansen

I den sperrede delen av pressekonferansen, som ble gjort tilgjengelig 23.30 lørdag kveld skandinavisk tid, så var det fortsatt også en del av fokuset og han svarte egentlig det samme som han gjorde i fredagens åpne del.

Rangnick gjorde det imidlertid også klart at alle rapporter om eventuelt støy i garderoben nå er direkte feil.

Det sa han etter noen dager med flere rapporter rundt Harry Maguires posisjon i troppen, selv om han selv ikke nevnte Maguire-skriveriene fredag.

– Jeg kan fortelle at atmosfæren i garderoben er god. All støyen om en dårlig atmosfære, eller at spillerne ikke er fokuserte på trening, stemmer ikke, og jeg ville ikke sagt dette om det ikke var sant. Gutta kommer godt overens og det er fullt fokus under treningene våre, sa Uniteds tyske manager.

Han var også klar på hva søndagens kamp handlet om.

Én ting er det at det handler om viktige poeng for begge lag, for City i gullkampen og for United i topp fire-kampen, men for Rangnick er kampen også en viktig bekreftelse på hvor langt tyskeren har klart å ta laget på cirka tre måneder.

I øyeblikket er det ett tap på 17 med tyskeren, og 11 kamper uten tap.

United har heller ikke tapt borte med Rangnick.

De på papiret to tøffeste kampene har endt med 1-1 borte mot Atletico Madrid, mens West Ham ble slått 1-0 hjemme da da var topp fire da den kampen ble sparket i gang.

pkcitydel2

– Men vi har ikke møtt et lag med denne kvaliteten (som City har) til nå, så nå handler det om å få en bekreftelse på utviklingen vår. Arsenal, Southampton, Tottenham og også Brighton, selv om de til slutt tapte 4-1 mot City, klarte å skape gode øyeblikk mot City. Det er det vi også er ute etter.

– Vi må være så kompakte som mulig er, og være klar over at vi i perioder kanskje må jage ball og at vi ikke vil ha ballen i 1-2 minutter, som vi i andre kamper kan ha.

– Så er City kanskje favoritter på papiret, men kamper avgjøres ikke på papiret. De avgjøres ute på banen. Jeg er overbevist om at vi kan vinne denne kampen, sa Rangnick.

Powered by Labrador CMS