United-kilder: – Ville ikke solgt til City

Oppsiktsvekkende uttalelse fra Pep Guardiola før Manchester-derbyet, men United ville uansett ikke solgt til City, ifølge United-kilder.

Publisert Sist oppdatert

Nå var det vel ingen som tenkte at noe slikt ville vært spesielt aktuelt for Uniteds del – det var jo ikke derfor Guardiolas uttalelser lørdag var spesielt oppsiktsvekkende – men uansett blir det lørdag fra United-kilder avvist at et salg av Paul Pogba til City ville vært aktuelt.

Det skriver Rob Dawson, som er tett på United, i ESPN.

Noen stopper for rykter om Pogbas fremtid setter det neppe, men kanskje beroliger det i alle fall dem – om noen – som begynte å frykte å se franskmannen i lyseblått.

Fra fredag: Oppsiktsvekkende Pogba-uttalelse fra Guardiola

Mens Pep Guardiola fredag snakket om sin dårlige relasjon til agent Mino Raiola, så kom plutselig påstanden om at Raiola for to måneder siden (vi går ut frå at han mener i januar, før Mkhitaryan-overgangen til Arsenal) tilbød Guardiola og City å hente Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan – to av Raiolas klienter.

Dette sa City-manageren fremfor alle store engelske medier – for eksempel Daily Telegraph – og katalaneren fortsatte:

– Pogba er en utrolig spiller. En topp, topp spiller. Jeg sa nei. Vi har ikke penger nok til å kjøpe Pogba siden han er så dyr.

Pogba selv virker å stille seg uforstående til dette, om vi tolker ham riktig:

Raiola sier følgende til BBC: – Jeg snakket aldri med Pep Guardiola. Jeg ville ikke snakket med han om spillere – jeg ville snakket med Manchester City. De er en fantastisk klubb med en fantastisk manager.

Det gjenstår å se hva Mourinho har å si om disse uttalelsene fra Guardiola – som det selvsagt er verdt å merke seg at kommer rett før Manchester-derbyet, og som sannsynligvis kommer på et strategisk valgt tidspunkt.

Det er uansett i utgangspunktet lite som tyder på at United-ledelsen ville sanksjonert en slik overgang.

Powered by Labrador CMS