Reaksjoner: – City var best i 2.omgang

Mourinho, Carrick, Herrera og ansvarlig redaktør i Supporterklubben.

Publisert Sist oppdatert

Med tre poeng ville Manchester United passert byrival Manchester City på tabellen og overtatt fjerdeplassen. Med ett poeng er vi like langt – men alt annet enn tap er godkjent i en slik kamp.

Spesielt med tanke på at Marouane Fellaini nikket til pannebrasken til Sergio Agüero og fikk det røde kortet like før slutt.

Like etter scoret Gabriel Jesus for City, men ble korrekt avblåst for offside.

Etter kamp kom følgende reaksjoner:

José Mourinho

– Vi ønsket å gjøre mer offensivt. I førsteomgangen hadde vi full kontroll, men andreomgangen var vanskeligere. Vi var nødt til å gjøre de rette avgjørelsene og kjempe hardt for å få ett poeng.

– De presset oss enormt og sto høyere. Jeg skal ikke prate om spillerne som ikke spilte (Pogba, Zlatan osv.), så det lar jeg være…

– I førsteomgangen var vi veldig direkte, og kom til en rekke gode posisjoner. Erfarne spillere som Otamendi og Kolarov feller United-spillerne uten å at dommerne ser det.

RØDT KORT: Fellaini ble utvist torsdag.

– Vi mistet for mange baller og City var bedre enn oss i andreomgangen.

– Jeg så ikke Fellaini-situasjonen. Jeg pratet med ham og han er veldig skuffet. Han mener det ble rødt kort fordi han er Fellaini.

– Det er nok en blanding av en rødt-kort-situasjon og en svært intelligent argentiner.

– Folk snakker kun om avstanden mellom United og City. Folk glemmer at Liverpool også er en konkurrent når det gjelder topp-fire. Nå venter sesongens viktigste kamp: Semifinalen i Europa League.

Michael Carrick

– Vi ville elsket å vinne kampen, og vi håpte vi kunne ta de i andreomgangen. Vi hadde et par sjanser men måtte forsvare oss mye, sier Carrick til Sky Sports etter kampen, og følger opp:

– Vi spilte en god kamp og får et godt slitepoeng. Vi forsvarte oss bra. Det gjør det vanskeligere når vi spiller med ti mann – selv om det ikke var så altfor lenge.

Ander Herrera og Henrikh Mkhitaryan.

– Det er veldig jevnt i toppen, og vi tar med oss dette éne poenget, sier han videre.

– Det er ikke bare en kamp mellom oss og City for å nå topp-fire. Liverpool er også med.

Ander Herrera

– Selvsagt var dette en tøff kamp. Vi visste på forhånd at vi skulle møte én av ligaens beste lag, sier Herrera til TV 2, og legger til:

– Det er ikke så enkelt å bare slippe til én stor sjanse på 96 minutter. Selv hadde vi to store sjanser. Én ved meg selv da jeg headet utenfor, og én ved Mkhitaryan i førsteomgangen.

DET DUELLERS: Høy temperatur mot Manchester City torsdag kveld.

– Vi kan være stolt over hvordan vi kjemper. Vi prøvde å ta dem på kontringer, og det klarte vi i førsteomgang. Da var de ikke så komfortable med ballen, og vi tok de på kontringer. Vi burde imidlertid ha gjort det på en bedre måte, sier han videre.

– Vi var veldig kompakte, og har nå gått 26 kamper ubeseiret. Vi kan være stolte over kampen i dag. Imidlertid kommer vi ikke å prate om noe av dette dersom vi ikke kommer topp-fire, sier Herrera.

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød:

Powered by Labrador CMS