Ingen hjelp fra Palace

Det ser svært vanskelig ut for United å komme inn blant de fire beste.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds håp om en mesterligaplass neste sesong avhenger trolig av Europaliga-suksess, men før helgens runde var det kun ett poeng opp til City på fjerdeplass, og fire poeng til Liverpool (som hadde en kamp mer spilt).

Man kan si hva man vil om kampprogrammet og skadesituasjonen, men det er liten tvil om at de to rivalene har en fordel med tanke på at Uniteds returoppgjør mot Celta Vigo faller mellom to vanskelige bortekamper, mot henholdsvis Arsenal og Tottenham.

At både City og Liverpool på papiret har betydelig lettere motstand gjør ikke situasjonen enklere.

Lørdag formiddag var City totalt overlegne mot Crystal Palace, og vant 5-0 på Etihad etter scoringer av Silva, Kompany, de Bruyne, Sterling og Otamendi. 

Dermed er de bråkete naboene fire poeng foran United med en kamp mer spilt. Liverpool har allerede spilt 35 kamper, og møter Southampton på Anfield før Uniteds oppgjør mot Arsenal på Emirates. 

LES OGSÅ: Lesernes børs etter Celta Vigo

Kommer til å spare spillere

José Mourinho har varslet at United kommer til å spare de spillerne som har spilt mye. Trolig sant, men alle husker sikkert reaksjonene da lagoppstillingen kom mot Chelsea for noen uker siden.

Da vant vi 2-0, og Mourinho ble genierklært. Kan noe liknende skje igjen?

PS: For United-fans som husker godt, slo vi Arsenal flere ganger med et ganske reservepreget mannskap under Sir Alex Ferguson, deriblant med dette laget i 2011 :

Powered by Labrador CMS