Manchester United Pre-Season Training Session

Avviser uenighet om dødballer: – Finner ut hvem det passer best for

Publisert Sist oppdatert

Christian Eriksen har unnagjort sitt første år som United-spiller. Etter å ha mistet oppkjøringsturnéen i Asia og Australia i fjor sommer føler dansken nå at United nærmer seg klar til den kommende sesongen, det sier 31-åringen i et intervju med klubbmedia.

Etter at han har fått ladet batteriene er han klar for en ny og tøff sesong

– Når man først er tilbake i trening så skulle man ønske at man fikk noen dager til med ferie, men det var fint å treffe lagkameratene igjen og det virket som om alle hadde hatt en fin ferie.

Med fire oppkjøringskamper igjen før alvoret braker løs er dansken klar på at det er fint og endelig ha en full tropp, som ikke er delt inn i grupper.

– Nå er alle sammen tilbake i den samme treningsgruppa. Det er mye møter om de kommende kampene og den kommende sesongen. Det gir meg følelsen av at det nærmer seg den nye sesongen.

Eriksen har også fått en ny konkurrent om plassen på midten, men gir samtidig Uniteds nye nummer sju mye ros for sine kvaliteter. 

– Alle kjenner til kvalitetene hans og han er definitivt en spiller som kommer til å bidra på en positiv måte. Jeg håper han kan bruke sin erfaring og gi til resten av laget, noe jeg er sikker på at han kommer til å gjøre. Han har spilt store kamper og vunnet dem, forhåpentligvis kan han gjøre det sammen med oss også.

Med Mason Mount inn kan Eriksen også få konkurranse om dødballene.

– Vi kommer til å få mange dødballer denne sesongen, sier Eriksen og ler. Han har en god dødballfot så uansett hvem som tar dem (dødballene), uansett hvem som spiller så skal vi finne ut for hvem det er best å ta dem.

Manchester United Pre-Season Training Session
DØDBALLKONKURRENTER: Mason Mount er enda en som nok kunne tenke seg å ta dødballer når United får dem. Her omringet av to andre som nok vil ha et ord med i laget om en mulighet byr seg.
Powered by Labrador CMS