– Matic og Pogba er førstevalg, men McTominay fortjener å starte

Her er det som er verdt å få med seg fra engelske aviser etter tirsdagens seier i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det som er verdt å få med seg fra de engelske United-journalistene etter 1-0-seieren mot Kristiansund.

Det er litt mindre fokus på kampen enn normalt, siden flere aviser fokuserer nesten utelukkende på Paulo Dybala-samtalene og dermed har nedprioritert vurderingene rundt treningskampen.

Daily Mirror, David McDonnell:

Har saken fem ting vi lærte fra kampen mot Kristiansund, og det er verdt å merke seg følgende punkter.

* Wan-Bissaka og James kombinerte godt. (…) Det har gitt United en sterk trussel fra kanten.

* McTominay med sterk søknad om å få starte. (…) Matic og Pogba er Solskjærs førstevalg på den sentrale midtbanen, men McTominay, som så bra ut i denne, (…) gjør alt han kan for å sikre seg en plass på laget.

* Lindelöf trenger en fast partner. (…) Solskjær har testet fem ulike andre stoppere på turneen, men det er åpenbart at ingen av dem har imponert United-manageren nok til å få ham til å droppe sin interesse i Harry Maguire.

* Dybala må åpne motstander-forsvar. (…) Kampen på Ullevaal stadion skrek etter en spiller som Dybala, en som kan åpne opp vriene forsvarslag.

Les hele saken her.

Manchester Evening News, Richard Fay:

Har som de andre i denne saken dratt frem ulike hovedpunkter fra kampen.

* McTominay fortjener å starte. (…) Han har kanskje vært den mest stabile United-spilleren denne sommeren, og minnet alle på kvalitetene sine med en dominerende prestasjon tirsdag kveld.

* United-spillerne fortjener mye ros for måten de har prestert på i sommer. Det har vært mye overgangsprat, men de har vært proffe på banen. Tirsdag var Phil Jones et sånt eksempel. Han viste hva han kan bidra med selv om mange United-fans nå drømmer om å signere Harry Maguire. (…) Selv om en spiller ikke er med i førsteelleverplanene til Solskjær så vil det være helt avgjørende at de leverer på topp når de får muligheten.

NY GOD KAMP: Phil Jones har tatt vare på de sjansene han har fått i sommer, men hva betyr det når sesongen starter? Eller Harry Maguire eller en annen stopper blir kjøpt?
NY GOD KAMP: Phil Jones har tatt vare på de sjansene han har fått i sommer, men hva betyr det når sesongen starter? Eller Harry Maguire eller en annen stopper blir kjøpt?

* Lindelöf er blitt bedre. Nei, å spille mot et lag midt på tabellen i Norge er ikke den beste målestokken, men det er lett å se hvilken selvtillit Lindelöf spiller med.

* The kids are alright. (…) James Garner reiste ikke til Norge og Angel Gomes ble sittende på benken kampen gjennom, men Tahith Chong og Mason Greenwood tok vare på sjansen. (…) De bør få en del sjanser på førstelaget kommende sesong, og begge har en fair sjanse til å starte mot Chelsea søndag om en drøy uke.

Les hele saken her.

Dominic Booth var mannen som leverte MENs spillerbørs i Oslo:

Scott McTominay fikk prisen som banens beste med en 8er, men mange fikk også 7ere. Blant annet Wan-Bissaka, Jones, Lindelöf, Shaw, Rashford, Mata og Chong.

Se hele spillerbørsen her.

Daily Mail, Chris Wheeler:

Har som alle andre en liste med punkter etter kampen på Ullevaal stadion,

* Ineffektiviteten er en bekymring.

* Førsteelleveren mot Chelsea fortsatt et mysterium. Hvis han (Solskjær) selv vet sitt beste lag så holder han kortene tett til brystet.

* Tahith Chong viste seg fram. (…) Det gjenstår å se hvor mye Solskjær er villig til å stole på dem når sesongen starter, men det er ingen tvil om at dette har vært en god sommer for Uniteds akademi.

Les hele saken her.

TOK SJANSEN IGJEN: Tahith Chong fortsetter å vise seg frem når han får sjansen på førstelaget.
TOK SJANSEN IGJEN: Tahith Chong fortsetter å vise seg frem når han får sjansen på førstelaget.
Powered by Labrador CMS