– De skaper nervøsitet og stress

Phil Neville med sterk kritikk.

Publisert Sist oppdatert

Det var mye rart mot Tottenham, og det var heller ikke helt bra mot Newcastle.

Phil Jones og spesielt Chris Smalling har hatt bedre dager.

Tidligere United-spiller Phil Neville, som nå også er landslagstrener for det engelske kvinnelandslaget, var sjokkert over det han så søndag.

Da så han blant annet igjen at Smalling var svært usikker langs bakken, at han kunne fått dømt en straffe mot seg, fikk frispark mot seg for filming rett før 1-0 og så tapte den avgjørende duellen før målet til Newcastle.

– United har den beste defensive statistikken i ligaen fordi de har verdens beste keeper, og også en Nemanja Matic som beskytter backrekka bra.

– Men i de to siste kampene har Smalling og Jones vært en katastrofe.

– Mot Dele Alli og Harry Kane så ble de herjet med. Mot Newcastle så gjorde de ikke altfor mange blemmer, men de skapte en nervøsitet og stress på banen.

– De gjorde så mye rart at man hele veien satt med tanken: «Hva i all verden er det egentlig du gjør», sa Neville på Match of the Day på BBC søndag kveld.

Rojo og Lindelöf inn?

Alternativene bakerst, med Eric Bailly og Daley Blind skadet, er trolig Marcos Rojo og Victor Lindelöf. Rojo spilte for bare halvannen uke siden da Huddersfield ble slått 2-0 i ligaen, mens svenske Lindelöf ikke har spilt i ligaen siden han var høyreback da Everton ble slått 2-0 borte 1. januar.

Han har imidlertid spilt 90 minutter i begge FA-cupkamper, og lørdag er det altså en ny FA-cupkamp.

Siden Sevilla venter borte i Champions League onsdagen etter så kan det også hende at Jose Mourinho slippet utpå flere av de som normalt ikke spiller.

Powered by Labrador CMS