Test 2

Utålmodig Pogba ser mot Wembley

Paul Pogba vil vinne sitt første trofé med United og ser ingen grunn til å spare på kruttet mot Hull.

Publisert Sist oppdatert

Tradisjonen tro er ligacupen det første trofeet det spilles om i England, dersom man ser bort fra Community Shield som mange knapt regner som en tittel.

I år spilles finalen på Wembley 26. februar. Manchester United er blant de fire lagene som kan gjøre beslag på en finaleplass.

Men først må Hull beseires.

– Det er en kamp vi ønsker å vinne, selvfølgelig. Det er en semifinale, og vi ønsker å ta oss til finalen og vinne cupen. Hvis vi har muligheten til å vinne et hvilket som helst trofé, vil vi vinne det. Det er en viktig kamp for oss, og returoppgjøret vil bli vanskelig, så la oss prøve å drepe kampen på hjemmebane, sier Pogba til MUTV før tirsdagens hjemmekamp mot Hull.

– Det er en semifinale, og de spiller mot Manchester United, så de har ingenting å tape. De gjør det ikke så godt for tiden og vil ta alt de kan få. De har byttet manager også, og kampen er helt sikkert veldig viktig for dem.

– Fint med hvile

Manchester United kan ta sin niende strake seier mot Hull. Laget har ikke tapt siden begynnelsen av november.

– Vi har spilt veldig godt, men vi vet hvordan fotballen er – plutselig kan ting snu. Vi må være fokuserte, og hvis vi fortsetter å spille som vi gjør for øyeblikket, vil det gå bra.

Pogba har allerede spilt 26 kamper for United denne sesongen. Lørdag sto han over FA-cupoppgjøret mot Reading.

– Det er alltid godt for en spiller å få én kamps hvile. Jeg var på benken og klar til å komme innpå hvis det var behov. Jeg har spilt mye i det siste, så det var fint å hvile.

Smalling tilbake for fullt

Chris Smalling mistet flere kamper i høst på grunn av en brukket tå, men er tilbake for fullt. Ettersom Marcos Rojo er skadet og Eric Bailly er opptatt med Elfenbenskysten, danner engelskmannen antageligvis stopperparet mot Hull sammen med Phil Jones.

– Det er godt å være tilbake. Jeg føler meg veldig bra og ser fram til å finne rytmen. Jeg tror det er en mulighet for å komme inn på laget. Det spørs hvem som kan ta plassen og forsvare den, sier Smalling til klubbens nettsted.

Powered by Labrador CMS