– Vi må slå tilbake

Chris Smalling er revansjelysten etter tapet mot City.

Publisert Sist oppdatert

Søndag opplevde Manchester Uniteds spillere, støtteapparat og tilhengere deres største skuffelse på veldig lang tid. De røde ble totalt utspilt av byrival Manchester City, som vant hele 4-1 i sesongens første Manchester-derby.

Det har blitt sagt at ingenting blir historie like fort som en fotballkamp, og allerede onsdag kveld skal de regjerende ligamesterne ut i et nytt storoppgjør når Liverpool kommer på besøk i Ligacupen.

Selv om det fysisk sett ville vært fordelaktig med en lengre pause, er Chris Smalling glad for at United får en mulighet til å slå tilbake allerede onsdag.

– Jeg tror det er bra at det er en storkamp mot Liverpool i vente, så vi kan prøve å slå tilbake. Vi svarer som regel med et godt resultat, sa forsvarsspilleren til ManUtd.com, og la til:

– Søndagens kamp var en stor skuffelse, sannsynligvis én av de største skuffelsene jeg har følt og jeg tror at mange av spillerne var såret etter den prestasjonen.

Sist United tapte måtte de vente flere uker før de kunne slå tilbake med seieren over Crystal Palace. Chris Smalling mener at United nå må vise kvaliteten laget besitter.

– Vi slo tilbake fra også, og selv om dette var en enda større skuffelse, vet vi at vi har muligheten til å spille flere kamper på kort tid og det er det vi trenger. Vi må la beina snakke, og ikke bare si at det ikke vil skje igjen. Det handler om å vise fansen hva vi er laget av, avsluttet han.

Powered by Labrador CMS